Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Neoderma
Neo Blue Blood

Neoderma Blue Blood is een innovatieve en luxe lijn op basis van zuurstof. Zuurstof is de meest waardevolle natuurlijke bron die de huid optimaal verjongt.

Filter
Neoderma Blue Blood Gel - Youth Infuser 50ml
Neoderma Blue Blood Gel Youth Infuser Blue Blood Gel - Youth Infuser is een verfijnd en geconcentreerde gel die het vermogen van de huid om te beschermen tegen de tekenen van veroudering, verbetert. De huid ziet er gladder, steviger en veerkrachtiger uit, terwijl rimpels minder zichtbaar worden. Blue Blood Gel kan als serum worden gedragen of als booster onder het serum. Hij versterkt de effecten van de opvolgende producten. Doordat hij de huidcellen voedt met zuurstof, zijn de huidcellen beter in staat om de werkstoffen uit opvolgende producten op te nemen.  De voordelen van Blue Blood Gel - Youth Infuser: Versterkt de effecten van opvolgende producten Geeft de huid een zuurstofboost, waardoor ze strakker, egaler en frisser oogt Stimuleert de celvernieuwing en wondgenezing Kan als serum of als booster onder een serum worden gedragen Frisse gel-formule Zo gebruik je Blue Blood Gel - Youth Infuser: Ideaal product voor gezicht, hals, ogen en lichaam. 's Ochtends en 's avonds onmiddellijk na reiniging en voor enig ander Neoderma huidverzorgingsmiddel aanbrengen. Bij eerste gebruik de pomp een paar keer indrukken om de toevoer van het product op gang te laten komen.
€ 66,00

Neoderma Blue Blood

De innovatieve en luxueze Neoderma Blue Blood-lijn is gebaseerd op zuurstof. Zuurstof is de meest waardevolle natuurbron die de huid optimale huidverjonging geeft. De energie van de cellen wordt verbeterd wat leidt tot een levendige en gezond uitziende huid. De producten uit de Blue Blood-lijn zijn geschikt voor allee huidtypen.