Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Neoderma
Neo Defence

De producten uit de Neoderma Defense-lijn zijn perfect voor jou wanneer jouw huid de eerste tekenen van huidveroudering begint te vertonen. Vaak is dit vanaf een leeftijd van 30 jaar.

Filter
Neoderma Neo-Defense Eye Cream 15ml
Neo-Defense Eye Cream Neo-Defense Eye Cream is een ultrarijke, lichte oog crème die rimpels rond de ogen, donkere kringen, wallen en droogheid tegengaat, terwijl een gladde, veerkrachtige, jeugdige blik rond de ogen bevorderd wordt. De voordelen van Neo-Defense Eye Cream: Ultra rijke, lichtgewicht oogcrème Gaat oogrimpels en donkere kringen tegen Bevordert de veerkrachtige en jeugdige uitstraling rond de ogen Zo gebruik je Neo-Defense Eye Cream: Een kleine hoeveelheid aanbrengen op de ringvinger en voorzichtig op het hele gebied rond de ogen tikken totdat het geabsorbeerd is. ‘s Ochtends en ’s avonds gebruiken. Bij eerste gebruik de pomp een paar keer indrukken om de toevoer van het product op gang te laten komen.
€ 44,00
Neoderma Neo-Defense Face Cream [Dry] 50ml
Neo-Defense Face Cream [Dry] Neo-Defense Face Cream [Dry] is een rijke, voedende creme die beschermt tegen de eerste tekenen van veroudering. Hij helpt bij het herstel van een jeugdig uiterlijk door de veerkracht te versterken en tekenen van vermoeidheid, zoals dofheid, lijnen en droogte te verminderen, terwijl een gezonde en jeugdige glans bevorderd wordt. De voordelen van Neo-Defense Face Cream [Dry]: Rijke, voedende gezichtscrème Beschermt tegen de eerste tekenen van veroudering en vermoeidheid Hersteld de jeugdige uitstraling door dofheid, lijntjes en droogheid te verlichten Geeft een gezonde en jeugdige gloed Zo gebruik je Neo-Defense Face Cream [Dry]: ‘s Ochtends en 's avonds gelijkmatig aanbrengen op schone, droge huid. Opvolgen met een zachte massage met opwaartse en naar buiten gerichte bewegingen, tot het volledig is opgenomen. Bij eerste gebruik de pomp een paar keer indrukken om de toevoer van het product op gang te laten komen.
€ 68,00

Neoderma Defense

De producten uit de Neoderma Defense-lijn bevatten naast voedende en herstellende werkstoffen ook huidstimulerende werkstoffen die preventief werken op vroegtijdige huidveroudering. De Neoderma Defense lijn is daarom de perfecte lijn wanneer je huid de eerste tekenen van huidveroudering begint te vertonen. Vaak is dit al vanaf een leeftijd van 30 jaar.

Huidstimulerende werkstoffen

De Neoderma Defense producten bevatten hyaluronzuur, Q10, druivenpitolie en diverse plantenextracten. Humulus Lupulus Extract (hop exract) stimuleert de collageenproductie en heemstwortelextract bespoedigt huidherstel en wondgenezig. De Neoderma Defense producten bevatten een hoog gehalte aan antioxidanten waardoor vroegtijdige huidveroudering door vrije racicalen (zoals glycatie en oxicatie) tegen wordt gegaan.