Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Neoderma Lift

De producten uit de Neoderma Lift-lijn zijn perfect wanneer er sprake is van huidverslapping door huidveroudering. Neoderma Lift helpt namelijk de elasticiteit van de huid herstellen.

Filter
Neoderma Neo-Lift Night Face Cream 50ml
Neo-Lift Night Face Cream Neo-Lift Night Face Cream is een klinisch bewezen luxueuze, verfijnde, verstevigende nachtcrème verbetert het natuurlijke herstelmechanisme en zorgt voor strakke gezichtscontouren. Fijne lijnen en rimpels zijn minder zichtbaar, met een jeugdig, stralend uitzicht als resultaat. De voordelen van Neo-Lift Night Face Cream: Verbetert de natuurlijke nachtelijke reparatiemechanismen van de huid Fijne lijntjes en rimpels worden verfijnd Geeft een stralende, jeugdige huid Verstevigende nachtcreme Zo gebruik je Neo-Lift Night Face Cream: ‘s Avonds voor het slapen gelijkmatig aanbrengen op schone, droge huid. Opvolgen met een zachte massage met neerwaartse en opwaartse bewegingen, tot het volledig is opgenomen. Bij eerste gebruik de pomp een paar keer indrukken om de toevoer van het product op gang te laten komen.
€ 117,00
Neoderma Neo-Lift Day Face Cream [Dry] 50ml
Neo-Lift Day Face Cream [Dry] Neo-Lift Day Face Cream [Dry] is een klinisch bewezen, luxueus, verfijnde, verstevigende dagcrème met SPF15, verrijkt met diamantpoeder en veelkleurige parels, bevordert aanzienlijk strakke en goed gedefinieerde gezichtscontouren. Lijnen en rimpels worden zichtbaar glad gestreken en de droge/ uitgedroogde huid krijgt een indrukwekkende jeugdige glans en veerkracht. De voordelen van Neo-Lift Day Face Cream [Dry]: Luxe, verfijnde en verstevigende dagcrème Bevorderd de gezichtscontouren Maakt lijntjes en rimpels zichtbaar glad De droge en vochtarme huid krijgt nieuwe veerkracht en een nieuwe glans Zo gebruik je Neo-Lift Day Face Cream [Dry]: Dagelijks gelijkmatig aanbrengen op schone, droge huid. Opvolgen met een zachte massage met opwaartse en naar buiten gerichte bewegingen, tot het volledig is opgenomen. Bij eerste gebruik de pomp een paar keer indrukken om de toevoer van het product op gang te laten komen.
€ 120,00
Neoderma Neo-Defense Face Cream [Normal] 50ml
Neo-Defense Face Cream [Normal] Neo-Defense Face Cream [Normal] is een zachte 24-uurs crème met aangenaam lichte textuur die beschermt tegen tekenen van vroegtijdige veroudering zoals kleine rimpeltjes en fijne lijntjes en hun uiterlijk vermindert, terwijl de huid wordt verfrist met langdurige hydratatie, waardoor een gezonde en jeugdige glans wordt bevorderd. Dit product heeft een verzachtende en hydraterende werking, stimuleert cel vernieuwing, beschermt tegen vrije radicalen, voorkomt en vermindert fijne lijntjes en rimpels. De voordelen van Neo-Defense Face Cream [Normal]: Zachte 24hr crème Beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering Hydrateert langdurig  Zo gebruik je Neo-Defense Face Cream [Normal]: Gelijkmatig aanbrengen op een schone, droge huid, elke ochtend en nacht. Volg met een soepele massagebeweging in opwaartse en uitgaande bewegingen totdat deze volledig is opgenomen. Bij eerste gebruik de pomp een paar keer indrukken om de toevoer van het product op gang te laten komen. 
€ 68,00
Neoderma Neo-Lift Day Face Cream [Normal] 50ml
Neo-Lift Day Face Cream [Normal] Neo-Lift Day Face Cream [Normal] is een klinisch bewezen, luxueus, verfijnde, verstevigende dagcrème met SPF15, verrijkt met diamantpoeder en veelkleurige parels, bevordert aanzienlijk strakke en goed gedefinieerde gezichtscontouren. Lijnen en rimpels worden zichtbaar glad gestreken en de droge/ uitgedroogde huid krijgt een indrukwekkende jeugdige glans en veerkracht. De voordelen van Neo-Lift Day Face Cream [Normal]: Luxe, verfijnde en verstevigende dagcrème Bevorderd de gezichtscontouren Maakt lijntjes en rimpels zichtbaar glad Voor de normale, vette, gecombineerde en gevoelige huid Zo gebruik je Neo-Lift Day Face Cream [Normal]: Dagelijks gelijkmatig aanbrengen op schone, droge huid. Opvolgen met een zachte massage met opwaartse en naar buiten gerichte bewegingen, tot het volledig is opgenomen. Bij eerste gebruik de pomp een paar keer indrukken om de toevoer van het product op gang te laten komen.
€ 120,00
Neoderma Neo-Lift Eye & Lip Contour Cream 15ml
Neo-Lift Eye Lip Contour Cream Neo-Lift Eye Lip Contour Cream is een luxueuze, verfijnde, verstevigende crème voor oog- en lipcontour, verrijkt met diamantpoeder en veelkleurige parels, vermindert aanzienlijk de verschijning van fijne lijnen en rimpels in het gevoelige gebied rond ogen en lippen. De huid krijgt een zijdeachtige glans en ziet er jong uit. Klinisch bewezen. De voordelen van Neo-Lift Eye Lip Contour Cream: Verfijnde en verstevigende oog- en lipcontourcrème Vermindert fijne lijntjes en rimpels rond de ogen en lippen Klinisch bewezen Geeft de huid een zijdezachte glans Zo gebruik je Neo-Lift Eye Lip Contour Cream: Een kleine hoeveelheid aanbrengen op de ringvinger en voorzichtig op het hele gebied rond ogen en lippen tikken totdat het geabsorbeerd is. 's Ochtends en 's avonds gebruiken. Bij eerste gebruik de pomp een paar keer indrukken om de toevoer van het product op gang te laten komen.
€ 93,00
-30%
Neoderma Neo-Lift Intensifier Face Serum 15ml
Neo-Lift Intensifier Face Serum Neo-Lift Intensifier Face Serum is een klinisch bewezen luxueus, verfijnd en verstevigend serum dat helpt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid om de huiddichtheid zichtbaar te verbeteren en een jeugdig strak uiterlijk te bevorderen, door fijne lijnen en rimpels weg te werken. De voordelen van Neo-Lift Intensifier Face Serum: Luxe verstevigend gezichtsserum Verbetert de huiddichtheid Strijkt fijne lijntjes en rimpels glad Zo gebruik je Neo-Lift Intensifier Face Serum: ‘s Ochtends en 's avonds gelijkmatig aanbrengen op schone, droge huid. Opvolgen met een zachte massage met opwaartse en naar buiten gerichte bewegingen, tot het volledig is opgenomen. Bij eerste gebruik de pomp een paar keer indrukken om de toevoer van het product op gang te laten komen.
€ 109,90 van € 157,00

Neoderma Lift

Wanneer je huid huidverslapping door huidveroudering vertoont is de Neoderma Lift-lijn de perfecte oplossing.

Met Zwitserse-appel-stemcel-extract en diamantpoeder in de hoofdrol helpen de Neoderma Lift-producten bij het herstellen van de elasticiteit van de huid. Contouren van het gezicht worden weer aangescherpt. Resultaat: een jeudigde uitstraling.

Werkstoffen

De producten uit de Neoderma Lift-lijn bevatten roggezaadextract. Dit extract is rijk aan arabinoxylanen waarvan bekend is dat deze de celfuncties stimuleren. Het helpt de huid aan te spannen en haar elasticiteit terug te krijgen. Diamantpoeder en parelextract egaliseren de teint en hebben een soft-focus effect op de huid. Het algenextract is rijk aan Vitamine C en vitamine B12 en hebben beide ook een verstevigdend effect op de huid op lange termijn.