Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Nora Bode

Verminder zichtbaar lijntjes en rimpels met de OXYJET Go; dé zuurstofbehandeling bij je thuis.

NORA BODE

NORA BODE Kosmetik is in 1994 in Hohenstein door de twee eigenaren: Jutta en Lothar Bode in 1994 opgericht. De behandeling van patiënten met huidziektes was de focus van de toenmalige aangesloten Praktijk voor Natuurgeneeskunde. Lothar Bode, technicus en practitioner was op zoek naar een manier om anti-inflammatoire geneesmiddelen adequaat en pijn-vrij in de kwetsbare, zieke huid in te sluizen. Uit deze proeven is het gepulste zuurstofdrukinjectie ontstaan.

Nora Bode

Jutta Bode, met als achtergrond apothecaresse, ontwikkelde in die tijd ter behandeling van de patiënten in het aangesloten laboratorium zelf de preparaten, die geheel individueel afgestemd waren op de patient. Het enthousiasme van de patiënten over de crèmes en lotions was groot, want niet alleen ontstekingen en onzuiverheden werden verlicht. De patiënten waren zo blij met hun soepeler en zachter aanvoelende huid, zodat zij zich tenslotte geheel op de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande cosmetische preparaten is gaan richten.

Dat betekent vandaag de dag: dat er alleen actieve ingrediënten met bewezen effectiviteit gebruikt worden, het gebruik van minerale oliën, parabenen en dierlijke ingrediënten wordt in het algemeen vermeden.

FRISSER. GLADDER. MOOIER

Voor dit doel volgt NORA BODE alle actuele cosmetica-trends in grondstoffen over de hele wereld en ontwikkeld hieruit hun exclusieve productlijnen.

Eerste tekenen van huidveroudering, volumeverlies, verminderde elasticiteit, onregelmatigheden door pigmentatie, onzuivere huid en meer. Voor iedere huidconditie is er een ruime keuze aan producten ter beschikking die speciaal hiervoor ontwikkeld zijn.  Hieronder de verschillende merken van Nora Bode.