Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Nouvital

Nouvital Cosmetics is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Onthul de natuurlijke schoonheid van jouw huid met Nouvital Cosmetics

Nouvital is een professioneel Nederlands merk met een eigen productie in Rotterdam. Dat zij de productie in eigen beheer hebben, merk je terug in de producten. Alle nieuwste innovaties en trends in de cosmeticawereld implementeren zij snel en hierdoor maken zij de formules van de producten nog beter en sterker.

In de cosmetica van Nouvital worden de beste en meest innovatieve werkstoffen verwerkt. Dit maakt dat de producten van Nouvital een sterke basis hebben. Deze basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid, beschermt de huidbarrière, huidcellen en cellen van binnenuit.

Jouw huid in balans

Huidproblemen ontstaan vaak door een onbalans in de micro-organismen die zich op de huid bevinden. Het behouden en verzorgen van deze balans voorkomt een overbelasting van het immuunsysteem en is dus essentieel voor een gezonde en vitale huid zonder huidproblemen. Prebiotica is hier de oplossing voor. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismen die op de huid leven. Doordat Nouvital Prebiotica toevoegd aan haar cosmetica kunnen de goede micro-organismen overleven en floreren op de huid, en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen. Met Nouvital breng jij jouw huid weer in balans.