Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

OOLABOO

Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van de OOLABOO producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken wij ook niet voor jouw huid en haar.

OOLABOO

Na een start als kapper en een succesvolle carrière in de cosmetica-industrie, hadden Richard en Jeroen Wilmink, een droom: een eigen cosmeticamerk ontwikkelen.

Terwijl de wereld zich concentreerde op schoonheid aan de buitenkant, raakten zij geïnspireerd door schoonheid van binnenuit, 70% van jouw huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt.

In 2011 verwezenlijkten zij hun droom en richtten ze Oolaboo op.

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant.

Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van de producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken wij ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van schadelijke stoffen.

Alle producten zijn niet op dieren getest.

Oolaboo kent unieke behandelingen die zijn geïnspireerd op de Japanse en Chinese behandelwijzen.