Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Revitalash

RevitaLash biedt de beste producten voor het verbeteren van jouw wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar.

RevitaLash

RevitaLash biedt de beste producten voor het verbeteren van jouw wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar!

RevitaLash wordt al jaren bekroond als het wondermiddel voor het verbeteren en versterken van het haar. Het begon bij Michael Brinkenhoff, een Amerikaanse oogarts, die maar een doel voor ogen had: Zijn vrouw Gayle weer goed laten voelen. Gayle zat namelijk in een heftige strijd tegen borstkanker en door de zware behandelingen waren haar wimpers volledig beschadigd. Michael ontwikkelde toen een serum dat haar dunne, beschadigde wimpers niet alleen weer herstelde, maar zelfs sterker en mooier maakte dan ze ooit waren geweest. Gayle voelde zich hierdoor weer mooi, wat haar onder andere in de zware tijden hielp. Samen besloten ze daarom in 2006 dit geweldige product te delen met de rest van de wereld, onder de naam RevitaLash, voor het revitaliseren oftewel een nieuw leven blazen in je wimpers.

De producten van RevitaLash

Bij het eerste RevitaLash wimperserum is het niet gebleven. Het wimperserum inspireerde Michael en Gayle namelijk tot het ontwikkelen van meer producten bestemd voor het verbeteren van wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar. Naast de RevitaLash Advanced, het wimperserum, is er ook de RevitaBrow Advanced. RevitaBrow Advanced is de verzorgende wenkbrauwconditioner die jouw wenkbrauwen weer leven inblaast en laat stralen. Daarnaast hebben ze ook verschillende producten voor je hoofdhaar, waaronder de RevitaLash volume enhancing foam. Deze leave-in conditioner bevat net als het wimperserum het BioPeptin complex, dat het haar sterker en volumineuzer maakt. Het BioPeptin complex, bestaande uit peptide, Biotine, lipiden en groene thee extract rijk aan Panthenol, zorgt voor het versterken en verzorgen van de haren, waardoor het je wimpers, wenkbrauwen of hoofdhaar beschermt tegen beschadigingen. Verder biedt RevitaLash meerdere verzorgende make-upproducten aan die het effect van de wimper- en wenkbrauwserums alleen maar meer versterken.

Daarnaast zijn al de RevitaLash producten niet op dieren getest en dus Cruelty-free. Wel zijn de producten natuurlijk klinisch getest en door een dermatoloog en een oogarts beoordeeld, om de veiligheid te waarborgen.

Strijd tegen borstkanker

Michael begon met het ontwikkelen van deze producten toen Gayle aan het herstellen was van borstkanker. Gayle was al haar haar verloren en voelde zich door het RevitaLash wimperserum weer mooi. Door RevitaLash op te richten, wilden ze niet alleen andere vrouwen helpen met zich weer mooi voelen, maar ook bijdragen aan het bestrijden van borstkanker. Helaas overleed Gayle in 2013, maar Michael blijft nu nog steeds haar wens nastreven. RevitaLash staat dus volledig in het teken van borstkanker en hiervoor zetten zij en hun partners zich in. Dit doen ze niet alleen in de ‘breast cancer awareness month’, maar het gehele jaar door en ze hebben al vele acties ondernomen. Zo doneren ze een deel van de opbrengst aan de Breast Cancer Awareness stichting, plaatsen zij geregeld verhalen van vrouwen die strijden tegen borstkanker en organiseren ze events. Hun doel is borstkanker uitroeien, zodat geen enkele vrouw de zware strijd tegen borstkanker hoeft te verliezen.

Revitalash bij het Cosmeticahuis

Het cosmeticahuis heeft Revitalash met de grootste zorgvuldigheid gekozen voor het aanbieden van

de beste producten voor het herstellen van wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar. Wij werken samen met Huidinstituut De Orchidee voor producten die uw huidgezondheid zullen verbeteren. Zo bieden wij ook de verzorgende producten van andere merken aan waaronder: hannah, Mesoestetic, Image Skincare, Cenzaa, Dermalogica, Ik Skin Perfection, SkinCeuticals, Ananné, Make-Up Studio, CTZN. Alle producten zijn dermatologisch getest en bieden echt verbetering van de huid aan.

Onze experts adviseren u graag over de beste producten voor uw huid met het Huidadvies op maatformulier!