Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Tyro

TYRO Cosmetics is een professioneel huidverzorgingsmerk dat naast de zeer betaalbare basis producten ook zeer hoogwaardige anti-age producten aanbied.

Tyro

TYRO Cosmetics is een professioneel huidverzorgingsmerk dat naast de zeer betaalbare basis producten ook zeer hoogwaardige Anti-age producten aanbied. Het merk heeft het revolutionaire NCPi systeem ontwikkeld, een uniek inside-out en outside-in huidverzorging systeem dat een complete huidverzorging biedt.  Met state-of-the-art Cosmeceuticals voor een optimale verzorging van de buitenkant en krachtige Nutraceuticals voor een heilzame voeding van binnenuit. Een geavanceerd en wetenschappelijk bewezen systeem met effectieve natuurlijke bestanddelen. De formules bevatten Phytoceuticals en ultra geavanceerde ingrediënten, die niet alleen aan de oppervlakte, maar zelfs tot op het niveau van de diepere huidlagen de huidverbeterende processen stimuleren. Resultaat? Uw huid kan zichzelf weer optimaal herstellen, vernieuwen en beschermen.

Dr. A. Molenaar, een internationaal bekend plastisch chirurg, legde de basis voor TYRO met zijn wetenschappelijk onderzoek naar de beschermende en voedende stoffen in de baarmoeder. De ingrediënten die de babyhuid zo perfect maken. Inmiddels ontwikkelt TYRO ruim 25 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundigen. Ontdek hoe u het mooiste in uzelf naar boven brengt. Voor een buitengewoon goed verzorgde, gezonde en egale huid. Met TYRO creëert u de perfecte huid.

Bij TYRO gelooft men in het feit dat Schoonheid echt van binnen komt!