Terug

Tyro Intense, de ultieme verzorging voor de droge huid

De volle en rijke crèmes in de Tyro Intense lijn zijn specifiek ontwikkeld voor de droge en veeleisende huid. De actieve ingrediënten helpen de natuurlijke barrière van de huid te herstellen en de vochtbalans te optimaliseren.

Filters

De volle en rijke crèmes in de Tyro Intense lijn zijn specifiek ontwikkeld voor de droge en veeleisende huid. De actieve ingrediënten helpen de natuurlijke barrière van de huid te herstellen en de vochtbalans te optimaliseren. Voor een zachte, gehydrateerde huid met een comfortabel gevoel gebruikt u Tyro Intense.

 

Tyro

Tyro biedt huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van Tyro is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Tyro ontwikkelt geavanceerde huidverzorgingsproducten met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundigen.

 

Tyro Intense Night Eye Balm

Night Eye Balm is speciaal ontwikkeld voor de delicate huid rondom de ogen, waar rimpeltjes als eerste zichtbaar worden. Dit is een product op basis van zuivere bijenwas en natuurlijke oliën. De Tyro Night Eye Balm is zo goed dat hij al ruim 15 jaar wordt geadviseerd na ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen. Deze balm vermindert de rimpeltjes rond de ogen en voedt, hydrateert en herstelt de huid.

 

Tyro Extra Protection

Tyro Extra Protection, een unieke dag- en nachtcrème op basis van zuivere tarwekiemolie, beschermt en herstelt de huid waardoor deze direct comfortabel aanvoelt. Deze crème is ideaal als extra bescherming bij extreme weersomstandigheden (hij wordt ook wel ‘wintercrème’ genoemd). De belangrijkste werkstoffen in dit product zijn vitamine A en C. Vitamine A regenereert en herstelt de huid. Vitamine C is een anti-oxidant die de collageenproductie van de huid stimuleert. Dit product is ideaal voor de (zeer) droge en veeleisende huid.

 

Met de Tyro Intense Night Eye Balm en de Extra Protection heeft u een perfect duo in handen om de droge en veeleisende huid dag en nacht optimaal te verzorgen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    9,1 / 10
    - 559 Reviews @ Kiyoh
    Shopping Cart Pixel