Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Prescription Rimpels/Verouderde Huid Skin Concern Pakket

Productomschrijving

Prescription Rimpels/Verouderde Huid Skin Concern Pakket

Is je huid de afgelopen tijd meer verouderd? En ga je de fijne lijntjes steeds meer zien? Dan is het belangrijk te zorgen dat je huid goed gehydrateerd, gevoed en fris wordt (en blijft). Wij adviseren je dan het Rimpels/Verouderde Huid - Skin Concern Pakket te gebruiken.

Met dit pakket ga je na vier weken al resultaat zien. Lees hieronder hoe deze actives te mixen & matchen. En bekijk de video voor de uitleg hoe je de producten gebruikt.

Het pakket bevat de volgende producten

 • Vegan Edelweiss Cleanser
 • Glycolic Acid10%
 • Bisabolol Balm
 • Hyaluronic Acid5% + DMAE1%
 • Inca Inchi Oil
 • Retinol Palmitate3.7%
 • Shield Cream SPF30

Wat mag je verwachten?

Met dit recept zorgen we er voor dat je huid heel effectief geëxfolieerd wordt en vervolgens extreem gevoed. Binnen een week voelt je huid veel zachter. En na 2 of 3 weken beginnen de fijne lijntjes te vervagen en raakt je huid veel meer doorvoed. Je huidstructuur zal ook verfijnen en je celvernieuwing zal gestimuleerd worden. Uiteindelijke resultaat? Een gezonde en gehydrateerde huid.

Zo mix je de producten

Ochtend: Gebruik iedere ochtend de Edelweiss cleanser. Pak 2 pompjes en mix met water om goed op te laten schuimen. Verwijder met water. Mix daarna 6 druppels hyaluronic acid door de Bisabolol Balm en breng dit aan op gezicht en hals. Breng als laatste stap de Shield Cream SPF30 aan.

Avond: Gebruik iedere avond de Edelweiss cleanser. Pak 2 pompjes en mix 2 avonden per week 4 druppels glycolic acid door de Edelweiss cleanser, laat 30 seconden inwerken en verwijder daarna met water. Daarna mix je 6 druppels hyaluronic acid door de Bisabolol Balm en dit breng je aan op hals en gezicht. Op 2 andere avonden, wanneer je de glycolic acid niet gebruikt, breng je na de reiniging een mix van 6 druppels inca inchi oil en 4 druppels retinol palmitate aan.

Wat doen deze actives eigenlijk voor mijn huid?

 • Glycolic acid10%. Intensieve exfoliant die de dode huidcellen verwijdert en werkt op het verminderen van fijne lijntjes, vlekjes en verbetert de huidtextuur.

 • Hyaluronic Acid5% + DMAE1%. Deze active zorgt voor een extreme hydratatie door de hoge dosis van hyaluronzuur. En werkt herstellend en stimuleert de celdeling.

 • Inca Inchi Oil 100%. Dé 100% natural face oil die de huid prachtig voedt en beschermt zonder te verstoppen.

 • Retinol Palmitate3.7%. Deze active heeft een sterk anti-aging effect en een krachtige antioxidant die de huid jong, glad en sterk houdt.

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man
Huidtype Verouderde huid
Huidprobleem Huidveroudering
Resultaat Gladde & soepele huid, Stimuleert celvernieuwing, Verbetering hydratatie, Vermindering rimpels & fijne lijntjes
Geschikt voor Gezicht
Verpakking Huidverzorgingsset
Merk Prescription
Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten