Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Monsterset voor de vette huid

Door het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten breng je jouw huid weer in balans en ziet je huid er egaler uit en worden grove poriën zichtbaar vermindert.

Filter
-30%
Dermalogica Monsterset vette huid
€ 11,13 van € 15,90
-30%
Extenso Monsterset vette huid
€ 5,53 van € 7,90
-30%
IMAGE Skincare Monsterset vette huid
€ 10,50 van € 15,00
-30%
Murad Monsterset vette huid
€ 11,06 van € 15,80
-30%
Neoderma Monsterset vette huid
€ 10,43 van € 14,90

Waarom een monsterset voor de vette huid?

Heb jij een vet huidtype en zou je graag willen starten met een huidverzorgingsroutine en hierbij de producten van een bepaald merk willen proberen? Dan zijn de monstersets voor de vette huid de oplossing voor jou.

Door het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten breng je jouw huid weer in balans en ziet je huid er egaler uit en worden grove poriën zichtbaar vermindert. Producten op basis van een vloeistof of gel zijn geschikt voor de vette huid. De basis bij een vette huid is een goede reiniger. Heb je alleen op sommige plekken een vette huid, let dan op met het gebruik van huidverzorgingsproducten voor de vette huid op je gehele gezicht. Dit om te voorkomen dat je gehele huid ‘uitdroogt’. Gebruik in dit geval de producten voor de vette huid alleen plaatselijk.

Kenmerken vette huid

  • Je huid heeft vette delen (T-zone) of is geheel vet
  • Grote en/of zichtbare poriën
  • Je huid heeft verstoppingen en mee-eters

Huidadvies

Wil je advies over welk merk geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact met ons op. Onze huidcoaches adviseren jou graag en geheel vrijblijvend.