Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Monsterset voor de vochtarme huid

De huidverzorgingsproducten voor de vochtarme huid focussen zich op de huidbarrière. Het doel is om deze weer sterk en gezond te maken en te voorkomen dat er te veel vocht verdampt.

Waarom een monsterset voor de vochtarme huid?

Heb jij een vochtarme huid en zou je graag willen starten met een huidverzorgingsroutine en hierbij de producten van een bepaald merk willen proberen? Dan zijn de monstersets voor de droge huid de oplossing voor jou. De monstersets voor de vochtarme huid focussen zich op de huidbarrière. Het doel is om deze weer sterk en gezond te maken en te voorkomen dat er te veel vocht verdampt.

Je huid moet weerbaarder gemaakt worden tegen de invloeden van buitenaf. De vochtarme huid heeft dus eigenlijk twee dingen nodig: (1) producten die de huid als het ware afsluiten voor die schadelijke stoffen en (2) producten die het vocht in de huid vasthouden.

Kenmerken vochtarme huid

  • Je ziet droogtelijntjes en schilfertjes
  • Je huid kan zowel droog als vet zijn
  • Je huid is dun
  • Je ervaart roodheid rond de ogen

Huidadvies

Wil je advies over welk merk geschikt is voor jouw huid? Of heb je vragen over jouw huidtype? Neem dan contact met ons op. Onze huidcoaches adviseren jou graag en geheel vrijblijvend.