Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

hannah
Basic Line

De hannah basic line bevat alle basis producten die je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging.

hannah Basic Line

De hannah Basic Line bevat alle basis producten die jij nodig hebt voor de dagelijkse verzorging. De lijn bevat o.a. huidreinigingsproducten, gezichtslotions, gezichtscrèmes, gezichtsmaskers, peelings en serums. De producten uit de hannah Basic Line zijn volledig op elkaar afgestemd om een optimaal resultaat op het gebied van gezichtsverzorging te bereiken. De filosofie van hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jouw huid centraal staat.

Wat betekent dit voor jou

De basis van gezichtsverzorging begint bij het reinigen van jouw huid. Door je huid dagelijks te reinigen en wekelijks een intense peeling te geven, creëer je de basis voor een veerkrachtige en stralende huid. Daarnaast zorgen deze producten voor een optimale opname van huidverbeterende werkstoffen van bijvoorbeeld 24-hour Skin Balancing. 

Door de huid te stimuleren met bijvoorbeeld Cell Active, wordt deze optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen. Zo geef je jouw huid de mogelijkheid zich te herstellen. Dit is namelijk niet mogelijk zonder een goede doorbloeding. 

Voor het herstellen van je huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang. Maar om die herstelde huid vervolgens te behouden en in balans te houden, zul je deze ook dagelijks moeten beschermen tegen gevaren van buitenaf. De gezichtscrèmes van hannah zorgen ervoor dat jouw huid optimaal wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het herstellen van de huid doet je o.a. met 24-hour Skin Balancing, Remodelling Cream, Cell Recovery Cream, Hydro Mask en Vitamin Complex. 

Alleen het beste is goed genoeg

Elk product uit de Basic Line heeft een uitgebalanceerde samenstelling, bestaande uit huidverwante, hoog gekwalificeerde, natuurlijke ingrediënten. Tezamen zorgen deze producten ervoor dat het beoogde resultaat snel zichtbaar wordt en kun je stellen dat er sprake is van een krachtige werking van de ingrediënten. De producten van hannah worden vanuit de praktijk ontwikkeld en niet vanuit een laboratorium, dat maakt het "duidelijke" verschil met andere merken.

Huidverbetering begint met de producten uit de hannah Basic Line!