Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Juliette Armand
Skin Boosters

De lijn Skin Boosters brengt je de revolutie in de cosmetische wetenschap en verzekert je hoogwaardige producten van topkwaliteit te leveren, die op een veilige en natuurlijke manier de doeltreffendheid kunnen maximaliseren.

De lijn Skin Boosters brengt je de revolutie in de cosmetische wetenschap en verzekert je hoogwaardige producten van topkwaliteit te leveren, die op een veilige en natuurlijke manier de doeltreffendheid kunnen maximaliseren. Het kenmerkende voordeel van de lijn is dat de producten in feite "skin boosters" zijn: producten met dynamische, complexe en technologisch geavanceerde formules, die de natuurlijke processen en functies van de huid stimuleren en verbeteren.

De Skin Boosters-lijn is gebaseerd op innovatieve ingrediënten en technologie en biedt de esthetische industrie formules die volledig in overeenstemming zijn met de wereldwijde wetenschappelijke trends in huidverzorging en de meest recente wetenschappelijke resultaten. In het kader van "state-of-the-art" cosmetica creatie worden alle producten van de Skin Boosters lijn gekenmerkt door maximale veiligheid voor de menselijke gezondheid.