Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Medik8
Crystal Retinal

Medik8 Crystal Retinal verbetert de herstelcyclus van de huid om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Medik8 Crystal Retinal

Wordt iedere ochtend wakker met een prachtige en stralende huid. Medik8 Crystal Retinal verbetert de nachtelijke herstelclyclus van de huid om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De uitstraling en glans worden versterkt en de teint wordt zachter.

Hoe werkt Crystal Retinal

Vitamine A (ook wel retinoïnezuur genoemd) is een zeer krachtig en effectief huidverbeteringsingrediënt voor een jeugdig uitziende huid. Het kan cellulaire regeneratie en collageenproductie activeren om alle zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden. Retinoïnezuur is alleen op recept verkrijgbaar, maar vitamine A is zonder recept verkrijgbaar in de vorm van retinol huidverzorgingsproducten.

Retinol heeft vergelijkbare effecten als retinoïnezuur, maar het moet eerst worden omgezet in retinaldehyde en vervolgens in retinoïnezuur om door de huid te worden gebruikt. Vervaardigd met retinaldehyde, vereist Crystal Retinal, slechts één omzetting in retinoïnezuur. Dit betekent dat het tot 11 keer sneller resultaten kan produceren die vergelijkbaar zijn met retinoïnezuur dan klassieke vormen van retinol. De geavanceerde actieve stof is zorgvuldig ingekapseld in een kristalstructuur die wordt afgebroken door de natuurlijke enzymen van de huid wanneer deze topisch wordt aangebracht. Dit zorgt voor maximale stabiliteit en absorptie terwijl de actieve vitamine A geleidelijk in de huid wordt vrijgegeven in de nacht terwijl je slaapt met minimale irritatie.

Gecombineerd met hydraterende hyaluronzuur en huidverzachtende vitamine E, richt Crystal Retinal zich op fijne lijntjes en rimpels voor een gladde en zichtbaar jeugdige huid. In tegenstelling tot andere vormen van vitamine A beschikt retinaldehyde over directe, krachtige antibacteriële eigenschappen. Hierdoor kan het zich richten op acne veroorzakende bacteriën; bevorderen van een gezonde, zichtbaar heldere teint

Verschillende type Medik8 Crystal Retinal

  • Crystal Retinal 1 is geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid of die een lage sterkte vitamine A in hun huidverzorgingsroutine aan willen brengen.
  • Crystal Retinal 3 is perfect voor als je wilt starten met vitamine A, een vitamine A-tolerantie wilt opbouwen of voor als je de eerste tekenen van huidveroudering wilt voorkomen.
  • Crystal Retinal 6 is geschikt voor als je wilt starten met vitamine A of als je jouw retinolresultaten wilt verbeteren.
  • Crystal Retinal 10: een hoogwaardig anti-aging serum voor als je de resultaten van de Crystal Retinal 6 wil verbeteren.