Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Medik8
r-Retinoate

De intensieve anti-rimpel verzorging van Medik8 r-Retinoate vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de teint en maakt de ruwe huid glad. Resultaat: een jeudiger uiterlijk met bewezen resultaat vanaf slechts 4 weken gebruik.

Medik8 r-Retinoate

In de productlijn By Medik8 r-Retionate worden retinyl-retinoaat en retinaldehyde gecombineerd. Je huid wordt verrijkt met de pure kracht van transformatie terwijl je slaapt. Baanbrekende wetenschap is verweven met sublieme formuleringen zodat jij kunt genieten van verleidelijke, zintuigelijke ervaring met diepgaande zichtbare huidverjongende resultaten. De beste formulering van Medik8 ooit.

Retinyl-retinoaat

De molecule retinyl-retinoaat is gemaakt door retinol met retinoïnezuur te fuseren. Dit hybridemolecuul is vakkandig ontwikkeld met één enkel doel: op alle mogelijke manieren beter presteren dan gewone retinol.

Pure weelde

De By Medik8 r-Retinoate is ontwikkeld voor diegene die exclusiviteit, precisie in design en geavanceerde wetenschap, gericht op het bieden van de ultieme weg naar huidverjonging waardeert.