Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Medik8 r-Retinoate

De intensieve anti-rimpel verzroging van Medik8 r-Retinoate vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de teint en maakt de ruwe huid glad. Resultaat: een jeudiger uiterlijk met bewezen resultaat vanaf slechts 4 weken gebruik.

Filter
Medik8 R-Retinoate Day & Night Eye Serum 15ml
Medik8 R-Retinoate Day & Night Eye Serum Medik8 R-Retinoate Day & Night Eye Serum is een mild en zeer effectief serum voor de ogen, dat tekenen van huidveroudering vervaagt.  Het belangrijkste ingrediënt is retinyl retinoate, dat lijntjes en rimpels doeltreffend vermindert. Pigmentvlekken vervagen en de huidtextuur wordt verbeterd. Ook zorgt het ervoor dat de huid rondom de ogen een vitale en frisse uitstraling krijgt. Deze vorm van vitamine A zorgt al binnen 4 weken voor een zichtbaar resultaat en het is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Hyaluronzuur biedt een intensieve hydratatie en vitamine E is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen. Dit serum kan zowel 's ochtends als 's avonds worden aangebracht.  De voordelen van Medik8 R-Retinoate Day & Night Eye Serum: 8 x sterker dan Retinol Verminderd rimpeltjes Ook voor gevoelige ogen Vermindert wallen en donkere kringen Zo gebruik je Medik8 R-Retinoate Day & Night Eye Serum: Breng na het reinigen een kleine hoeveelheid r-Retinoate Day & Night Eye Serum aan op het gevoelige ooggebied maar vermijd daarbij de oogleden. Draag overdag altijd een zonbeschermer gedurende de tijd dat u dit product gebruikt, evenals gedurende een week daarna.
€ 115,50
Medik8 R-Retinoate Day & Night Vitamin C 50ml
Medik8 R-Retinoate Day & Night Vitamin C Medik8 R-Retinoate is een luxe en complete moisturizer die de collageenproductie verhoogt en het rimpelherstel tot wel 8x meer dan met gewone soorten Retinol. Het baanbrekende serum verhoogt de collageenproductie en het rimpelherstel tot wel 8x meer dan gewone soorten retinol. In tegenstelling tot gewone soorten vitamine A, is het gepatenteerde molecuul retinylretinoaat lichtbestendig, hetgeen betekent dat het zowel dag en nacht gebruikt kan worden. Met behulp van een inkapselingssysteem, zorgt de complexe formule ervoor dat de meest effectieve dosering vitamine A langzaam en stabiel wordt geleverd aan de huid over een langdurige periode. Ervaar maximale impact zonder irritatie. Met een tweemaal daagse aanbrenging produceert r-Retinoate zichtbare resultaten binnen slechts 4 weken. De voordelen van Medik8 R-Retinoate Day & Night Vitamin C: Anti-aging moisturizer  Word goed in de huid opgenomen Is niet vet Pakt huidveroudering effectief aan Geen irritaties zoals bij Retinol kan gebeuren Mag dag en nacht worden gebruikt doordat de ingrediënten ingekapseld zijn 8 keer sterkere werking dan normale Retinol Zo gebruik je Medik8 R-Retinoate Day & Night Vitamin C: Breng 's morgens en 's avonds na het reinigen een kleine hoeveelheid aan en verdeel dit gelijkmatig over het gezicht, de hals en decolleté. Laat absorberen voordat je je gewone Medik8-moisturizer aanbrengt. Alle vitamine A-producten stimuleren natuurlijke exfoliatie, draag daarom altijd een zonbeschermer tijdens het gebruik van R-Retinoate.
€ 196,90
Medik8 R-Retinoate INTENSE 50ml
Medik8 R-Retinoate Intense Medik8 R-Retinoate Intense is een alles-in-één nachtcrème. Onze beste vormen van vitamine A gecombineerd met de ‘next-generation’ technologie voor krachtige resultaten op de huid. Medik8’s beste anti-aging product ooit. R-Retinoate Intense is een alles-in-één nachtcrème die de huid verrijkt met de pure kracht van transformatie. Een revolutionaire mix van retinylretinoaat en kristal-gestabiliseerd retinaldehyde in een zijden cashmere crème voor een huidverjongende ervaring die de zintuigen prikkelt als nooit tevoren. Nooit eerder werden deze twee legendarische moleculen, beide ondersteund door talrijke, robuuste en onafhankelijke onderzoeken, op harmonieuze wijze gebruikt voor ultieme huidverjonging. Vanaf nu zijn dergelijke buitengewone zichtbare resultaten thuis haalbaar. De weelderige nachtcrème is doordrenkt met ceramiden en drone-gerichte peptiden die doordringen tot de diepere lagen van de huid, waar de actieve ingrediënten de huidtextuur diepgaand vernieuwen en het uiterlijk van een mooie huid zichtbaar herstellen. De voordelen van Medik8 R-Retinoate Intense: Alles in één nachtcrème Tot 8 x sterker dan Retinol Geeft de huid tijdens de nacht nieuwe energie Retinyl-retinoaat heeft bewezen 8x meer de collageenaanmaak te stimuleren dan retinol, daardoor heeft het een betere werking op fijne lijntjes en rimpels Retinaldehyde werkt 11x sneller dan retinol Smart Hydration Reservoir zorgt voor een intense hydratatie in diverse huidlagen Huid voelt fluweelzacht aan Zo gebruik je Medik8 R-Retinoate Intense: Masseer na het reinigen in de avond r-Retinoate Intense gelijkmatig over het gezicht, de hals en het decolleté. Gebruik van dit product moet geleidelijk worden ingevoerd omdat het retinaldehyde bevat. Gebruik twee keer per week gedurende de eerste twee weken, elke andere nacht gedurende de volgende twee weken, daarna elke nacht.
€ 240,90

Medik8 r-Retinoate

In de productlijn By Medik8 r-Retionate worden retinyl-retinoaat en retinaldehyde gecombineerd. Je huid wordt verrijkt met de pure kracht van transformatie terwijl je slaapt. Baanbrekende wetenschap is verweven met sublieme formuleringen zodat jij kunt genieten van verleidelijke, zintuigelijke ervaring met diepgaande zichtbare huidverjongende resultaten. De beste formulering van Medik8 ooit.

Retinyl-retinoaat

De molecule retinyl-retinoaat is gemaakt door retinol met retinoïnezuur te fuseren. Dit hybridemolecuul is vakkandig ontwikkeld met één enkel doel: op alle mogelijke manieren beter presteren dan gewone retinol.

Pure weelde

De By Medik8 r-Retinoate is ontwikkeld voor diegene die exclusiviteit, precisie in design en geavanceerde wetenschap, gericht op het bieden van de ultieme weg naar huidverjonging waardeert.