Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Solutions

Anti-verouderingslijn die de regeneratiemechanismen van de huid activeert, de verschijning van rimpels en expressielijnen vermindert en de vorming ervan voorkomt.

Filter
Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Cream 50ml
Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Cream Crème voor een gladdere huid vrij van imperfecties. De werking ervan helpt rimpels en expressielijnen te beschermen en te corrigeren. Acetylhexapeptide-1 vermindert de verschijning van rimpels en fijne lijntjes. De combinatie van milde focus-pigmenten en hyaluronzuur vullen rimpels op en verzachte imperfecties. De voordelen van Age Element Anti-Wrinkle Cream Bevat hyaluronzuur Herstellend De crèmeachtige textuur geeft een comfortabel gevoel zonder een vette afwerking Zo gebruik je Age Element Anti-Wrinkle Cream Breng aan op een schone, droge huid. Verdeel gelijkmatig over het gezicht met zachte massages tot het volledig is geabsorbeerd. Geschikt voor dagelijks gebruik in de ochtend en avond. Vul jouw huidverzorgingsroutine voor volledige bescherming aan met een zonnecrème.  Huidtypen Geschikt voor alle huidtypen. Aanbevolen voor de huid met rimpels en expressielijnen.
€ 90,50
Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Eye Contour 15ml
Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Eye Contour Formule ontworpen om de rimpels aan de basis van het probleem te behandelen en om de meest uitgesproken tekenen van vermoeidheid, zoals kringen onder de ogen en wallen, glad te strijken. Het heeft een liftend effect dat de expressie van dynamische rimpels verzacht en onmiddellijk zichtbare resultaten oplevert. Bevat een keramische applicator met een verkoelend effect dat het anti-rimpeleffect versterkt. Bevat Acetylhexapeptide-1 dat de dynamische rimpels rond de ogen vermindert. Het cederextract verbetert het uiterlijk van wallen en donkere kringen. De voordelen van Age Element Anti-Wrinkle Eye Contour Vermindert wallen, kringen en rimpels Makkelijk aan te brengen met de keramische applicator De verkoelende applicator versterkt het liftend effect Zo gebruik je Age Element Anti-Wrinkle Eye Contour Gebruik de Eye Contour 's morgens en 's avonds na het reinigen van het gezicht. Knijp de benodigde hoeveelheid uit de tube en masseer voorzichtig rond de ogen met behulp van de applicator. De keramische applicator zorgt voor een verkoelend effect wat de liftende werking van het ooglid versterkt. Huidtypen Geschikt voor alle huidtypen. Aanbevolen voor de behandeling van rimpels en expressielijnen rond de ogen, evenals de meest uitgesproken tekenen van vermoeidheid.
€ 74,00
Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Concentrate 30ml
Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Concentrate Geconcentreerd serum dat uitgesproken rimpels intensief behandelt. Het stimuleert de aanmaak van endogeen collageen door vezels te vernieuwen en rimpels intensief glad te strijken. Een formule verrijkt met hyaluronzuur die de expressielijnen opvult door het gezicht opnieuw te structureren en het jongere uiterlijk te herstellen. Intensieve regeneratieve actie door de combinatie van plantaardig retinol, tetrapeptide-72 en hyaluronzuur. Dit stimuleert de dermale eiwitsynthese en verzacht rimpels. De voordelen van Age Element Anti-Wrinkle Concentrate Bevat plantaardige retinol en hyaluronzuur Intensieve regeneratie Snel absorberende water-geltextuur Zo gebruik je Age Element Anti-Wrinkle Concentrate Breng 3 tot 4 druppels aan op een schone, droge huid. Verdeel gelijkmatig over het gezicht met een zachte massage totdat het serum volledig is geabsorbeerd. Dit product kan alleen of in combinatie met een ander Age Element concentrate aangebracht worden. Nadat je het serum aangebracht heb, breng je een Age Element en/of SPF-crème aan. Geschikt voor dagelijks gebruik in de ochtend en avond. Huidtypen Geschikt voor alle huidtypen. Aanbevolen voor de intensieve behandeling van rimpels en expressielijnen.
€ 98,50
Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Night Cream 50ml
Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Night Cream Nachtverzorgingscrème ontworpen om de huid te herstructureren en duidelijke rimpels glad te strijken. Een formule die het natuurlijke regeneratieproces van de huid 's nachts optimaliseert dankzij een combinatie van actieve ingrediënten, waaronder lavendelextract, die de ontgifting, vernieuwing en herstructurering bevorderen. De combinatie van actieve ingrediënten behandelt de rimpels bij de kern van het probleem, voorkomt en corrigeert hun uiterlijk. De smeuïge textuur geeft een gevoel van comfort. Ideaal voor de rijpere huid met hormonale veranderingen. De voordelen van Age Element Anti-Wrinkle Night Cream Bevat lavendelextract Pakt rimpels bij de kern aan Ideaal voor de rijpere huid met hormonale veranderingen Zo gebruik je Age Element Anti-Wrinkle Night Cream Breng aan op een schone, droge huid. Verdeel gelijkmatig over het gezicht met zachte massages tot het volledig is geabsorbeerd. Geschikt voor dagelijks gebruik in de avond.  Huidtypen Geschikt voor allele huidtypen. Aanbevolen voor de huid met rimpels en expressielijnen. ideaal voor de rijpere en kwetsbare huid met hormonale veranderingen.
€ 92,00
Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Lip & Contour 15ml
Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Lip & Contour Een formule die is ontworpen om het volle uiterlijk van de lippen te herstellen. De combinatie van actieve ingrediënten behandelt rimpels in de lipcontour intensief, door de lippen opnieuw te verpulveren en een volumineus vulmiddeleffect te bereiken. Het bevat een keramische applicator met een verkoelend effect dat het anti-rimpeleffect bevordert. De Lip & Contour bevat zeer goed opneembaar hyaluronzuur en biotechnologische mariene extract die de lippen onmiddellijk opvullen en de aanmaak van collageen stimuleren. De voordelen van Age Element Anti-Wrinkle Lip & Contour Vermindering van rimpels en vullende werking Stimuleert de aanmaak van collageen Makkelijk aan te brengen met de keramische applicator De verkoelende applicator versterkt het liftend effect Zo gebruik je Age Element Anti-Wrinkle Lip & Contour Gebruik de Lip & Contour 's morgens en 's avonds na het reinigen van het gezicht. Aanbrengen met behulp van de keramische applicator om een ​​verkoelend effect te verkrijgen en de anti-rimpelwerking te versterken. Masseer het gebied rond de mond en beëindig de beweging op de lip om de verpulverende en hydraterende werking te versterken.  Huidtypen Geschikt voor alle huidtypen. Aanbevolen voor de behandeling van rimpels rond de lippen, rokerslijntjes en het gebrek aan dichtheid van de lippen.
€ 64,00

Mesoestetic Age Element Anti-Wrinkle Solutions

De anti-aging producten voor de rijpere huid met veel rimpels en expressielijnen.

Anti-Wrinkle Solutions producten

De Anti-Wrinkle Solutions-lijn is een exclusieve lijn met maar liefst vijf producten. De dag- en nachtcrème hebben een intensief herstructurerende en herstellende werking, terwijl de oog- en lipcontour crèmes zorgen voor vermindering van wallen en rimpels. Het Age Element anti-wrinkle concentrate is een onmisbaar concentraat van actieve ingrediënten met als resultaat het minimaliseren van rimpels. 

Behandel rimpels en expressielijnen

Een combinatie van plantaardig retinol en peptiden geven de huid opnieuw textuur en vullen de rimpels bij de bron. Daarom zijn deze anti-aging producten speicaal ontworpen om rimpels en expressielijnen te behandelen.