Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Mesoestetic
Age Elements | Brightening Solutions

Anti-verouderingsoplossingen met een intensieve antioxiderende werking die de helderheid van het gezicht verbeteren en vroegtijdige huidveroudering voorkomen.

Mesoestetic Age Element Brightening Solutions

De belangrijkste eigenschap van de producten uit de Age Element Brightening Solutions-lijn is de hoge concentratie aan antioxidanten en verhelderende werking. Deze producten gaan de eerste tekenen van huidveroudering tegen.

Brightening Solutions producten

De Brightening Solutions-lijn bestaat uit vier producten. De gezichtscrème en concentraat egaliseren en verhelderen de huidtoon intensief, terwijl de oogcrème wallen en tekenen van vermoeidheid tegengaan. De Brightening Complex Plus is een intensieve shockbehandeling met een hoge concentratie vitamine C.

Intensieve antioxiderende werking

De producten bevatten texturen met lichte en snel absorbeerbare formules die jouw gezicht verhelderen en revitaliseren. Jouw huidskleur wordt geëgaliseerd en onvolkomenheden in jouw gezicht worden glad gemaakt. Daarnaast zorgt de epigenetische werkzaamheid voor het vermijden van expressielijntjes. De Age Element Brightening Solutions-lijn is daarom de lijn die de eerste tekenen van huidveroudering tegengaat.