Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Mesoestetic
Age Elements | Brightening Solutions

Anti-verouderingsoplossingen met een intensieve antioxiderende werking die de helderheid van het gezicht verbeteren en vroegtijdige huidveroudering voorkomen.

Filter
Mesoestetic Age Element Brightening Eye Contour 15ml
Mesoestetic Age Element Brightening Eye Contour Crème voor de oogcontour met verhelderende en antioxidante werking die wallen en tekenen van vermoeidheid vermindert.  Bevat een bacterieel ferment dat hypergepigmenteerde donkere kringen vermindert. De werking van salie-extract en een microbiologische trisacharide zorgt voor hydratatie en verzacht expressielijnen. De voordelen van Age Element Brightening Eye Contour Bevat Vitamine C en hyaluronzuur Vermindert wallen en tekenen van vermoeidheid Verhelderende werking Verzacht expressielijnen Makkelijk aan te brengen met de keramische applicator Zo gebruik je Age Element Brightening Eye Contour Gebruik de Eye Contour 's morgens en 's avonds na het reinigen van het gezicht. Knijp de benodigde hoeveelheid uit de tube en masseer voorzichtig rond de ogen met behulp van de applicator. De keramische applicator zorgt voor een innovatieve sensatie wat de verhelderende werking van de Eye Contour versterkt. Huidtypen Geschikt voor alle huidtypen. Aanbevolen voor de behandeling van de eerste expressielijntjes, wallen en tekenen van vermoeidheid.
€ 57,50
Mesoestetic Age Element Brightening Cream 50ml
Mesoestetic Age Element Brightening Cream Verhelderend en antioxidantbeschermende gezichtscrème. Revitaliseert en verenigt de huidtoon. De formule bevat biotechnologisch zee-extract en niacinamide, die synergetisch werken met gestabiliseerde vitamine C die de ophoging van melanine vermindert, voor helderheid zorgt en de huid egaliseert. Geschikt voor de eerste tekenen van huidveroudering. De voordelen van Age Element Brightening Cream Bevat Vitamine C en hyaluronzuur Verhelderend en antioxidantbeschermend Lichte, snel absorberende gel-crèmetextuur Zo gebruik je Age Element Brightening Cream Breng aan op een schone, droge huid. Verdeel gelijkmatig over het gezicht met zachte massages tot het volledig is geabsorbeerd. Geschikt voor dagelijks gebruik in de ochtend en avond. Vul jouw huidverzorgingsroutine voor volledige bescherming aan met een zonnecrème.  Huidtypen Geschikt voor alle huidtypen. Aanbevolen voor de behandeling van de eerste tekenen van huidveroudering, doffe huid en eerste expressielijntjes.
€ 76,50
Mesoestetic Age Element Brightening Concentrate 30ml
Mesoestetic Age Element Brightening Concentrate Uniforme toon en bescherming tegen huidveroudering met dit verhelderend geconcentreerd serum. Het Brightening Concentrate bevat een hoge concentratie aan antioxidanten en verhelderende actieve ingrediënten. De formule bevat marine biotechnologisch extract en niacinamide, die synergetisch werken met gestabiliseerde vitamine C die de ophoging van melanine vermindert. Dit verheldert de huidtoon intensief en zorgt voor helderheid. De voordelen van Age Element Brightening Concentrate Bevat Vitamine C en hyaluronzuur Beschermt tegen huidveroudering Snel absorberende water-geltextuur Zo gebruik je Age Element Brightening Concentrate Breng 3 tot 4 druppels aan op een schone, droge huid. Verdeel gelijkmatig over het gezicht met een zachte massage totdat het serum volledig is geabsorbeerd. Dit product kan alleen of in combinatie met een ander Age Element concentrate aangebracht worden. Nadat je het serum aangebracht heb, breng je een Age Element en/of SPF-crème aan. Geschikt voor dagelijks gebruik in de ochtend en avond. Huidtypen Geschikt voor alle huidtypen. Aanbevolen als een intensieve schokbehandeling voor de huid met een gebrek aan helderheid en uniformiteit van de tint en de eerste tekenen van veroudering.
€ 98,50
Mesoestetic Age Element Brightening Complex Plus 4x5,5ml
Mesoestetic Age Element Brightening Complex Plus Intensieve vernieuwing en verheldering met de intensieve shockbehandeling Brightening Complex Plus.  Een combinatie van 15% vitamine C, hyaluronzuur en trisaccharide, die de epidermale vernieuwing bevordert, om intensief te revitaliseren en te verhelderen. De voordelen van Age Element Brightening Complex Plus Hoge concentratie Vitamine C Intensieve revitaliserende en verhelderende werking Handige pipet applicator Kuur voor 4 weken Zo gebruik je Age Element Brightening Complex Plus Dit is een behandeling voor vier weken en gebruik je 's avonds. Het is een vloeibare oplossing waarbij de poeder fase vrijkomt in de vloeibare fase op het moment van aanbrengen, om destabiliteit en de werkzaamheid van vitamine C te garanderen. Activeer voor het aanbrengen de vitamine C door deze twee stappen te volgen: Verwijder de veiligheidsdop en vervang deze door de vitamine C-capsule. Druk de dop van de fles helemaal in: zo maak je de vitamine C vrij. Na twee minuten kun je het complex aanbrengen op een schone, droge huid. Verdeel gelijkmatig over het gezicht met zachte massage tot het volledig geabsorbeerd is. Elke fles is ontworpen voor een behandeling van 7 dagen. Om de huid in optimale conditie te houden, adviseren wij om deze behandeling elke 4 maanden te herhalen. Huidtypen Geschikt voor alle huidtypen. Aanbevolen als een intensieve schokbehandeling voor de huid met een gebrek aan helderheid en uniformiteit van de tint en de eerste tekenen van veroudering.
€ 75,00
-12%
Nieuw
Mesoestetic The Brightening Ritual
Mesoestetic The Brightening Ritual Ontdek de exclusieve behandeling voor het tegengaan van veroudering, met een unieke gezichtscrème die de huid verheldert en tegelijkertijd beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De crème bevat krachtige antioxidanten en epigenetische actieve ingrediënten, waardoor de huid wordt gevoed en vernieuwd. Daarnaast hebben we ook een intensieve nachtcrème ontwikkeld, speciaal gericht op het regenereren en revitaliseren van de huid gedurende de nacht. Deze dubbele behandeling zorgt ervoor dat je huid er stralend uitziet en helpt bovendien om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Maar daar blijft het niet bij! Onze gezichtsmassager met ijsbol is een onmisbaar onderdeel van deze routine. Het stimuleert de microcirculatie in je gezicht, waardoor je huid er fris en levendig uitziet. Bovendien heeft het ingebouwde manoeuvres om vermoeide ogen te ontlasten en verouderingssymptomen rondom de ogen te verminderen. Kortom, met deze exclusieve anti-verouderingsbehandelingsroutine ga je voor optimale resultaten. Geniet van een vernieuwende werking die je huid energie geeft en laat stralen als nooit tevoren. Geef jezelf de verzorging die je verdient en zeg dag tegen vroegtijdige veroudering! De set bestaat uit de volgende producten: Age Element Brightening Cream 50mlVerhelderende crème, voor 's ochtends en 's avonds. Skinretin 0.3% 50mlCrème met pure retinol en bakuchiol om rimples, vlekjes, verlies van helderheid en verslapping te behandelen. Facial Ice GlobeEen massagetool voor het gezicht om de spieren te ontspannen en de doorbloeding te stimuleren. Bewaar de Ice Globe in de koelkast!
€ 145,00 van € 164,50

Mesoestetic Age Element Brightening Solutions

De belangrijkste eigenschap van de producten uit de Age Element Brightening Solutions-lijn is de hoge concentratie aan antioxidanten en verhelderende werking. Deze producten gaan de eerste tekenen van huidveroudering tegen.

Brightening Solutions producten

De Brightening Solutions-lijn bestaat uit vier producten. De gezichtscrème en concentraat egaliseren en verhelderen de huidtoon intensief, terwijl de oogcrème wallen en tekenen van vermoeidheid tegengaan. De Brightening Complex Plus is een intensieve shockbehandeling met een hoge concentratie vitamine C.

Intensieve antioxiderende werking

De producten bevatten texturen met lichte en snel absorbeerbare formules die jouw gezicht verhelderen en revitaliseren. Jouw huidskleur wordt geëgaliseerd en onvolkomenheden in jouw gezicht worden glad gemaakt. Daarnaast zorgt de epigenetische werkzaamheid voor het vermijden van expressielijntjes. De Age Element Brightening Solutions-lijn is daarom de lijn die de eerste tekenen van huidveroudering tegengaat.