Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Mesoestetic
Cosmelan

De producten in de Mesoestetic Cosmelan-lijn gaan pigmentatie tegen met de toonaangevende professionele depigmentatiemethode die huidvlekken verwijdert en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen. Mesoestetic Cosmelan geeft zowel resultaten op korte en lange termijn.

Mesoestetic Cosmelan

Cosmelan is 's werelds toonaangevende professionele depigmentatiemethode voor de behandeling van de meest ernstige en hardnekkige huidvlekken.

Dankzij het unieke dubbele werkingsmechanisme (corrigerend en regulerend) boek je met Mesoestetic Cosmelan uitstekende resultaten op zowel korte als lange termijn. Enerzijds worden zichtbare vlekken geëlimineerd en anderzijds wordt ook de bron van het probleem aangepakt. De overproductie van pigment wordt gereguleerd om te voorkomen dat de vlekken opnieuw verschijnen.

Cosmelan-methode

Wil je echt werk maken van je pigmentvlekken dan heeft Mesoestetic de Cosmelan-methode. Een topische behandeling die ongeveer zes maanden duurt en waarbij enkele sessies in de salon worden gecombineerd met behandelingen thuis om zo optimale resultaten te halen.

Houd hyperpigmentatie onder controle met Mesoestetic Cosmelan.