Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Mesoestetic
Hair Care Solutions

Tricology is de anti-haaruitvalbehandeling binnen Mesoestetic met herstellende en revitaliserende werking.

Filter
Mesoestetic Tricology Hair Growth Intensive Lotion 15x3ml
Mesoestetic Tricology Hair Growth Intensive Lotion Anti-haaruitvallotion met revitaliserende werking op de hoofdhuid is een geweldige oplossing om verschillende oorzaken van mannelijke en vrouwelijke androgene alopecia te bestrijden. De voordelen van Hair Growth Intensive Lotion Deze lotion zorgt voor een betere doorbloeding. Bevordert de toevoer van belangrijke voedingsstoffen naar de haarzakjes. Daarnaast stimuleert het ook de groei van gezond haar en zorgt het voor optimale hydratatie.  Zo gebruik je Hair Growth Instensive Lotion De Hair Growth Intensive Lotion gebruik je drie keer per week in de avond. Breng de inhoud van een enkele dosis aan op de haargroeilijn en masseer zachtjes de hoofdhuid in cirkels van de nek tot de kruin en van de voorste lijn tot de kruin. Masseer in totdat de oplossing volledig is geabsorbeerd. Niet spoelen. 's Nachts op afwisselende dagen aanbrengen met een maximaal van drie keer per week.
€ 66,00
Mesoestetic Tricology Intensive Hair Loss Shampoo 200ml
Mesoestetic Tricology Intensive Hair Loss Shampoo Deze shampoo versterkt de haarzakjes en maakt het haar dikker en sterker. Bovendien helpt het bij het verminderen van roos en het herstellen van beschadigd haar. Dankzij zijn unieke formule is Mesoestetic Tricology Intensive Hair Loss Shampoo geschikt voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar.  De voordelen van Tricology Intensive Hair Loss Shampoo Voorkomt haaruitval. Versterkt de haargroei. Intensieve shampoo tegen haarverlies. Zo gebruik je Tricology Intensive Hair Loss Shampoo Maak je haar goed nat met warm water. Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op de hoofdhuid. Masseer de shampoo zachtjes in de hoofhuid en het haar. Laat de shampoo 2-3 minuten intrekken voor het beste resultaat. Spoel de shampoo grondig uit met warm water. Herhaal indien nodig. Het wordt aanbevoelen om deze shampoo 2-3 keer per week te gebruiken voor het beste resultaat.
€ 41,00

Mesoestetic Hair Care Solutions

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem dat zowel mannen als vrouwen treft. Het wordt gekenmerkt door de zwakte van de haarvaten, wat resulteert in volumevermindering en kwaliteitsverlies.

Trichologie is een behandeling die specifiek gericht is op het verminderen van haarverlies, met herstellende en revitaliserende eigenschappen die werken op zowel het haar als de hoofdhuid. Het doel van trichologie is om de haargroei te stimuleren en te versterken, de kwaliteit en hoeveelheid van het haar te verbeteren, en uiteindelijk een gezonde en glanzende uitstraling te herstellen. Dit wordt bereikt door het stoppen van haaruitval, het bevorderen van groei en het algemeen verbeteren van de conditie van zowel het haar als de hoofdhuid.