Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Mesoestetic
Mesoprotech

De producten uit de Mesoestetic Mesoprotech-lijn bieden volledige zonbescherming tegen de verschillende soorten zichtbare en onzichtbare straling die de huid bereiken. Specifieke texturen en actieve bestanddelen die geschikt zijn voor elk huidtype.

Mesoestetic Mesoprotech

Mesoprotech biedt breedspectrum zonbescherming. Formules met specifieke texturen en actieve bestanddelen, gecombineerd met een anti-aging werkstof, die als zonbescherming zijn afgestemd op de behoefte van elk huidtype.

Mesoestetic breedspectrum zonbescherming

Een breedspectrum zonbescherming beschermt jouw huid tegen de verschillende soorten zichtbare en onzichtbare straling die onze huid bereiken: UVB, UVA, zichtbaar licht (HEV) en infrarode straling (IR).

Mesoprotech bevat mesoprotech complex, een fotoprotectiecomplex dat bestaat uit de optimale combinatie van biologische en/of chemische filters met het oog op een maximale doeltreffendheid en een cosmetisch effect.

Anti-aging

De Mesoprotech producten bevatten collageen pro-47. Een specifiek, actief anti-veroudeirng ingrediënt dat type-I collageen beschermt en versterkt. De elasticiteit van je huid zal hiermee verbeteren en houd hiermee haar gevoel van soepelheid.