Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Murad
Blemish Control

De producten uit de Murad Blemish Control lijn zijn wetenschappelijk onderbouwde, door dermatologen ontwikkelde huidverzorgingsproducten voor acne. Van deze producten is klinisch bewezen dat ze acne snel verwijderen.

Murad Blemish Control

De Murad Blemish Control-lijn, is een complete productlijn om acne en andere onzuiverheden op jouw huid aan te pakken. Deze producten zijn er niet alleen voor de jonge onrustige huid met tienerpuistjes, maar is ook geschikt voor volwassenen met oneffenheden, littekens, rode vlekken en puistjes. De Murad Blemisch Control lijn herken je aan de wit-blauwe verpakking.

De producten uit de Murad Blemish Control-lijn zijn wetenschappelijk onderbouwde, door dermatolgen ontwikkelde huidverzorgingsproducten voor acne. Van deze producten is klinisch bewezen dat ze acne (snel) verwijderen.

Behandel acne in elk stadium met Murad Blemich Control

Met de huidverzorgingsproducten in deze acne-lijn behandel je acne in elk stadium, van overtollig talg, dode huidcellen en verstopte poriën tot puistjes, mee-eters en whiteheads. De lijn bevat o.a. een Clarifying Cleanser, een Clarifying Masker en een Clarifying Treatment serum.

Het Murad Invisiscar Resurfacing Treatment is zelfs een klinisch bewezen huidverzorgingsproduct voor acne die littekens en vlekken na acne zichtbaar minimaliseert.

Ook lichaamsacne behandel je met Murad Blemish Control

Ook lichaamsacne kun je behandelen met de producten uit de Murad Blemish Control-lijn. In deze lijn vind je de Murad Clarifying Body Spray, een reinigende body spray voor de schouders, rug etc. Overal waar je een schonere huid nodig hebt. 

Kortom, de Murad Blemish Control-lijn bevat alle producten om acne effectief te lijf te gaan.