Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Murad

De huidverzorgende producten van Murad zijn erop gericht om je huid zo gezond mogelijk te maken. Alle producten zijn ontwikkeld door de Amerikaanse dermatoloog Dr. Howard Murad. Zijn motto is dat een gezonde huid een mooie huid is.

Murad

De huidverzorgende producten van Murad zijn erop gericht om je huid zo gezond mogelijk te maken. Alle producten zijn ontwikkeld door de Amerikaanse dermatoloog Dr. Howard Murad. Zijn motto is dat een gezonde huid een mooie huid is. Om dat te bereiken begon Dr. Murad in het jaar 1989 met het ontwikkelen van een productlijn om de huid te reinigen en te hydrateren. Deze producten werden echter zo geliefd dat Dr. Howard Murad al snel verder kon gaan met het ontwikkelen van nieuwe huidverbeterende productlijnen.

‘Het Murad recept’ Hydrateren, ontstekingen remmen en goed beschermen

Het is de filosofie van Dr. Murad dat de huid altijd op drie verschillende manieren moet worden behandeld om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. De start is altijd hydrateren. Een droge huid is gevoeliger voor invloeden van buitenaf en een goede moisturizer is daarom gewoon noodzakelijk. Een gehydrateerde huid ziet er ook meteen beter en gezonder uit. Een ander belangrijk ingrediënt in de huidverzorgende producten is een ontstekingsremmend bestanddeel.

Een gevoelige huid kan snel reageren op verschillende invloeden. Dit kan spanning zijn, voeding en/of irriterende stoffen van buitenaf. Ontstekingsremmende bestanddelen kalmeren de huid en zorgen voor meer ontspanning en verzachting. Het derde doorslaggevende ingrediënt is altijd een antioxidant om de cellen van de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Droge lucht, vervuilde lucht, felle zon of onaangename koude lucht. Gebruik je een geschikt product uit de lijn van Dr. Murad dan is je huid goed beschermt.

The connected beauty filosofie

Jong zijn en jong blijven is het doel van ‘The connected beauty filosofie’ van Dr. Howard Murad. Vrijwel dagelijks is hij bezig met onderzoeken naar het bestrijden van het verlies van cellulaire kracht. Welke strategieën zijn er eigenlijk nodig om een jongere versie van jezelf te creëren en hoe bevorder je de gezondheid van je lichaam tot aan het celniveau? ‘Youth building’ is de term die Dr. Murad hier zelf graag aan geeft. Volgens hem bestaat dit minimaal uit de volgende vier belangrijke punten:

 1. Verzorg, voed en bescherm je huid.
 2. Eet water. Dr. Murad bedoelt hiermee dat het belangrijk is om veel vochtrijk voedsel te eten.
 3. Maak je lichaam wakker en alert. Voldoende spiermassa is in staat om vocht vast te houden.
 4. Wees aardig voor je geest en beperk stress. Op deze manier bescherm je niet alleen je lichaam maar ook je hersenen tegen schade.

De verschillende productlijnen van Murad

 • Murad Blemish control, een complete lijn met producten om acné en andere huidonzuiverheden te behandelen. Deze producten zijn er niet alleen voor de jonge onrustige huid, maar ook voor de volwassen huid met klein oneffenheden, littekens, rode vlekken en puistjes. Te herkennen aan de wit met koningsblauwe verpakking.
 • Murad Pore reform, een intensief kleimasker dat de huid reinigt en de poriën verkleint in combinatie met een olievrije hydraterende emulsie met een beschermingsfactor om de huid in balans te brengen en te houden.
 • Murad hydration, een uitgebreide serie producten voor de gevoelige huid. Deze lijn is te herkennen aan de cyclaamkleurige verpakking en bevat behalve moisturizers ook een peeling en specifieke huidreinigende producten.
 • Murad Environmental Shield, de huid beschermen en mooier maken met behulp van antioxidanten. Goed te herkennen door het zonnig geel op de verpakking.
 • Murad Resurgence, De gezichtshuid opnieuw laten opleven en verjongen met behulp van de resurgence productlijn die te herkennen is aan de frisgroene verpakking.
 • Murad White brilliance, speciaal voor de doffe huid met kleine pigmentvlekjes. Geeft de huid een gezonde en egale gloed.
 • Murad Multi vitamin, Een krachtige huidolie met zes belangrijke vitamines. Speciaal geschikt om huidveroudering te bestrijden en de huid te laten stralen.

Het Cosmeticahuis

Murad en andere goede huidverzorgende productlijnen van merken zoals Mesoestetic, Cenzaa, Dermalogica en Skinceuticals zorgen ervoor dat wij van het Cosmeticahuis in staat zijn om het beste product voor onze cliënten te vinden en aan te bevelen. Net zoals Dr. Howard Murad zijn wij er op gericht om de huid zo gezond en mooi mogelijk te maken. Heb je last van acné, irritatie of pigmentvlekjes, en ben je op zoek naar een goede behandeling, neem dan contact met ons op. Dit kan altijd telefonisch, maar het is ook mogelijk om ons uitgebreide formulier voor een huidanalyse in te vullen.