Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

OOLABOO
Nutricosmedicals | Enwrap

Elk masker bevat een serum verrijkt met een hoge concentratie actieve ingrediënten.

Filter
OOLABOO ENWRAP refreshing eye pads 2st
ENWRAP refreshing eye pads  De ENWRAP eye pads zijn de directe hulp bij lange dagen en korte nachten.De hydraterende, verfrissende en verkoelende oogpads zorgen voor een vitale, frisse huid rond de ogen. De voordelen van ENWRAP refreshing eye pads Verschillende soorten hyaluronzuur binden vocht, laten de ogen er frisser en stralender uitzien en verzachten snel en effectief rimpeltjes Extract van pioenroos vermindert donkere kringen onder de ogen. Zo gebruik je ENWRAP refreshing eye pads Plaats de pads, na het reinigen, onder de ogen. Na 20 minuten verwijderen en het resterende serum inmasseren. Gebruik: 1 – 2 keer per week.  
€ 8,25
OOLABOO ENWRAP hydrating face & neck fleece mask 1st
ENWRAP hydrating face & neck fleece mask  Dit ENWRAP fleece masker voor jouw gezicht en nek is een anti-aging & firming masker dat de doffe en futloze huid hydrateert en verstevigt. Dankzij de toevoeging van een serum met verschillende soorten hyaluronzuur wordt vocht gebonden, zodat rimpeltjes effectief en zichtbaar worden verzacht. Het verbetert de elasticiteit van de huid zodat deze er fris en stralender uit gaat zien. De voordelen van ENWRAP hydrating face & neck fleece mask Natuurlijk antioxidant ondersteunt de huidbarrière en voedt de huid Ontstekingsremmend Vermindert roodheid Vermindert verstopping van de poriën Sterk anti-aging effect en een gunstig effect op pigmentvlekken Zo gebruik je ENWRAP hydrating face & neck fleece mask Het vliesmasker uitvouwen en op een gereinigd gezicht en hals plaatsen. Na 20 minuten verwijderen en het resterende serum inmasseren. Gebruik: 1 – 2 keer per week  
€ 16,50
OOLABOO ENWRAP softening hand mask 2st
ENWRAP softening hand mask Het ENWRAP hand mask is een maskerhandschoen boordevol voedingsstoffen en biedt alles wat nodig is om jouw handen en nagelriemen goed te verzorgen. De voordelen van ENWRAP softening hand mask Aloë Vera hydrateert, geneest en verkoelt Allontoïne stimuleert de aanmaak van nieuw weefels en verwijdert dode huidcellen. Bescherming tegen schadelijke externe invloeden. Zo gebruik je ENWRAP softening hand mask De handen reinigen en goed afdrogen. Handschoenen uit de verpakking nemen en voorzichtig langs de perforatierand met een schaar openknippen, zodat er een paar ontstaat. Handschoenen aantrekken en met de sticker sluiten, zodat het serum niet uit de handschoen lopen kan. Na 20 minuten inwerken verwijderen en het resterende serum inmasseren. Gebruik: 1 – 2 keer per week.    
€ 10,50
OOLABOO ENWRAP exfoliating foot mask 2st
ENWRAP exfoliating foot mask Het ENWRAP foot mask geeft je fluweel zachte voeten! Deze voetmaskersokken met actieve en revitaliserende ingrediënten, zoals glycolzuur en salicylzuur, werken diep door om dode huidcellen los te maken en ruwe huid te exfoliëren en tevens te hydrateren. De voordelen van ENWRAP exfoliating foot mask Ginseng extract geeft nog eens een flinke extra dosis hydratatie en vermindert daarbij oneffenheden.  Het resultaat: zachte en gladde voeten! Zo gebruik je ENWRAP exfoliating foot mask De voeten reinigen en goed afdrogen. Sokken uit de verpakking nemen en voorzichtig langs de perforatierand met een schaar openknippen, zodat er een paar ontstaat. Sokken aantrekken en met de sticker sluiten, zodat het serum niet uit de sokken lopen kan. Na 30 – 40 minuten inwerken verwijderen en het resterende serum voorzichtig inmasseren. Gebruik: 1 keer per week.
€ 13,75
OOLABOO ENWRAP Collector's Box 4 maskers
ENWRAP Collector's Box 4 maskers 1 x face & neck hydrating fleece mask De veerkrachtige, ademende en ultradunne vezels van het masker werken als een tweede huid en zorgen, in combinatie met het serum, ervoor dat het masker altijd naadloos aansluit. Hierdoor wordt het serum perfect opgenomen door de huid en krijgt de huid een hydraterende boost en heeft het serum een sterk anti-aging effect. 1 x refreshing eye pads Verschillende soorten hyaluronzuur binden vocht, laten de ogen er frisser en stralender uitzien en verzachten snel en effectief rimpeltjes. Extract van pioenroos vermindert donkere kringen onder de ogen. 1 x softening hand mask Het bevat aloë vera dat hydrateert, geneest en verkoelt. Avocado-olie hydrateert en beschermt. Allantoïne daarentegen stimuleert de aanmaak van nieuw weefsel en verwijdert dode huidcellen. Natuurlijke polysachariden, peptiden en aminozuren in rode algen helpen de huid om gehydrateerd te blijven, de talrijke antioxidanten helpen de huid te beschermen tegen schadelijke externe invloeden. Door de toepassing van de handschoenen, is de huid ontvankelijker voor de verzorgende ingrediënten en werkt het optimaal voor een schrale, ruwe en droge huid, die extra voedingsstoffen nodig heeft. Het resultaat: soepele, zachte handen die als fluweel aanvoelen! 1 x exfoliating foot mask Ginseng extract geeft nog eens een flinke extra dosis hydratatie en vermindert daarbij oneffenheden. Het resultaat: zachte en gladde voeten! Zo gebruik je ENWRAP Collector's Box 4 maskers Face & neck hydrating fleece mask: Het vliesmasker uitvouwen en op een gereinigd gezicht en hals plaatsen. Na 20 minuten verwijderen en het resterende serum inmasseren. Gebruik: 1 – 2 keer per week. Refreshing eye pads: Plaats de pads, na het reinigen, onder de ogen. Na 20 minuten verwijderen en het resterende serum inmasseren. Gebruik: 1 – 2 keer per week. Softening hand mask: De handen reinigen en goed afdrogen. Handschoenen uit de verpakking nemen en voorzichtig langs de perforatierand met een schaar openknippen, zodat er een paar ontstaat. Handschoenen aantrekken en met de sticker sluiten, zodat het serum niet uit de handschoen lopen kan. Na 20 minuten inwerken verwijderen en het resterende serum inmasseren. Gebruik: 1 – 2 keer per week. Exfoliating foot mask: De voeten reinigen en goed afdrogen. Sokken uit de verpakking nemen en voorzichtig langs de perforatierand met een schaar openknippen, zodat er een paar ontstaat. Sokken aantrekken en met de sticker sluiten, zodat het serum niet uit de sokken lopen kan. Na 30 – 40 minuten inwerken verwijderen en het resterende serum voorzichtig inmasseren. Gebruik: 1 keer per week.  
€ 47,25

ENWRAP

Een collectie van 4 verschillende (sheet) masks voor gezicht/nek, ogen, handen en voeten.