Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Morning Dew

Het morning dew hydra-active prebiotic program is een programma voor een droge, gevoelige en eczeemgevoelige huid.

Filter
OOLABOO morning dew eye opening emulsion 15ml
morning dew eye opening emulsion  Een oogcrème is een hydraterende emulsie die speciaal is ontwikkeld voor het gevoelige ooggebied met droogtelijntjes. De voordelen van morning dew eye opening emulsion Laat, dankzij een natuurlijk prebioticum (preBIULIN AGA), de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact. Een luchtige sorbettextuur voorziet de huid onmiddellijk van voldoende vocht en geeft een aangenaam fris gevoel. Het herstelt de natuurlijke balans van de huid, trekt snel in en sluit de huid niet af. Verzacht, voedt en hydrateert.erzacht, voedt en hydrateert. Zo gebruik je morning dew eye opening emulsion Knijp zacht in de tube tot dat de crème op de applicator verschijnt. Gebruik je wijsvinger om de crème aan te brengen op je oogcontouren terwijl je van binnen naar buiten beweegt. 's Morgens en ‘s avonds aanbrengen op een gereinigde, droge huid.
€ 44,00
OOLABOO morning dew unstress overnight prebiotic face sheet 1st
morning dew unstress overnight prebiotic face sheet Een innovatief vliesmasker voor iedere huidconditie, speciaal aanbevolen voor een droge, gevoelige en eczeem-gevoelige huid. De voordelen van morning dew unstress overnight prebiotic face sheet Het hydrateert de huid en het remt de groei van (slechte) micro organismen op de huid. Beschermt de huid tegen vrije radicalen Herstelt de vochtbalans, versterkt de huidbarrière en kalmeert de huid Helpt een ontstoken huid te kalmeren Zo gebruik je morning dew unstress overnight prebiotic face sheet Het vliesmasker uitvouwen en op een gereinigd gezicht en hals plaatsen. Na 20 minuten verwijderen en het resterende serum inmasseren.Gebruik: 1 – 2 keer per week.  
€ 12,50
OOLABOO morning dew prebiotic face cream 50ml
morning dew prebiotic face cream Een crème laat, dankzij een natuurlijk prebioticum (preBIULIN AGA), de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact. De voordelen van morning dew prebiotic face cream Het huid-microbioom wordt weer in balans gebracht en huidproblemen worden op een natuurlijke wijze vermindert.  PreBIULIN AGA helpt de microbiota van de huid in balans te brengen en biedt superieure huidhydratatie. Hyaluronzuur, ceramiden en natuurlijke moisturizers, helpen droogtelijntjes te verminderen en de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  Karitéboter houdt de huid soepel en cupuaçuboter hydrateert. Aloë Vera heeft een genezende werking. Zo gebruik je morning dew prebiotic face cream ‘s Morgens en ‘s avonds aanbrengen op een schone huid, hals en decolleté. Inmasseren tot het volledig opgenomen is.
€ 77,00
OOLABOO morning dew prebiotic serum 50ml
morning dew prebiotic serum Een serum met hyaluronzuur en natuurlijke moisturizers, zorgt voor een hydraterende werking en vermindering van lijntjes. De voordelen van morning dew prebiotic serum Kalmerende werking op de huid Zuivert en verbetert de huid Verhoogt de elasticiteit en verzacht fijne lijntjes De ultralichte geltextuur zorgt voor voldoende vocht en geeft een aangenaam fris gevoel. Zo gebruik je morning dew prebiotic serum ‘s Morgens en ‘s avonds aanbrengen op een gereinigde, droge huid. Maak deppende bewegingen om ervoor te zorgen dat het product volledig wordt opgenomen. Vervolgens de morning dew hydra-active prebiotic face crème aanbrengen.
€ 71,50

Morning Dew

Het morning dew hydra-active prebiotic program is een programma voor een droge, gevoelige en eczeemgevoelige huid. Dankzij een natuurlijk prebioticum worden de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact gehouden. Hierdoor wordt het huidmicrobioom weer in balans gebracht en worden huidproblemen op een natuurlijke wijze verminderd.