Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

OOLABOO
Nutricosmedicals | Skin Defense

Het skin defense program is een nieuwe generatie huidverzorgingsproducten, welke de schadelijke gevolgen van UV-licht en pollutie op de huid tegen gaan.

Filter
OOLABOO skin defense DNA protective cream SPF30 200ml
skin defense  DNA protective cream SPF30 Een spf 30 cream die de huid beschermt tegen huidveroudering, pigmentatie en dehydratatie door UV-stralen en vervuiling. De voordelen van skin defense  DNA protective cream SPF30 Voorkomt schade aan het DNA van de cellen om zo vroegtijdige huidveroudering, huidirritatie en huidontstekingen te voorkomen.  Werkt hydraterend, stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de weerstand van de huid. Japanse Matcha thee, een krachtig natuurlijk antioxidant, helpt om te beschermen tegen vrije radicalen, die schade aan huidcellen aanrichten en vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken.  Bevat tevens een uniek complex van glucomannan, betaglucan en hyaluronzuur. Dit helpt de natuurlijke bescherming van het lichaam te ondersteunen en resulteert in een snellere, diepere en langdurige teint. Zo gebruik je skin defense  DNA protective cream SPF30 Breng regelmatig (elke 2 uur) een ruime hoeveelheid aan over het gezicht en het lichaam, bij voorkeur 30 minuten voor blootstelling aan de zon of vervuiling.
€ 89,25
OOLABOO skin defense DNA recovering post exposure balm 200ml
skin defense DNA recovering post exposure balm De Skin Defence DNA Recovering Post Exposure Balm is een herstellende en voedende balm, met een verkoelend en kalmerend resultaat. Ontwikkeld voor het gebruik na blootstelling aan de zon of vervuiling De voordelen van skin defense DNA recovering post exposure balm  Direct verkoelend effect. Herstelt de natuurlijke vochtbalans van de door de zon gestreste huid en helpt het vervellen van de huid vertragen. Het vermindert roodheid van de huid en helpt een lange, mooie teint te behouden.  Japanse Matcha thee, een krachtig natuurlijk antioxidant, helpt om te beschermen tegen vrije radicalen, die schade aan huidcellen aanrichten en vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken. Bevat tevens een uniek complex van glucomannan, betaglucan en hyaluronzuur. Dit helpt de natuurlijke bescherming van het lichaam te ondersteunen en resulteert in een snellere, diepere en langdurige teint. Zo gebruik je skin defense DNA recovering post exposure balm  Royaal en gelijkmatig toepassen, direct na blootstelling aan de zon of vervuiling.
€ 72,50

Skin defense DNA protective

Het skin defense program is een nieuwe generatie huidverzorgingsproducten, welke de schadelijke gevolgen van UV-licht en vervuiling op de huid tegen gaan.