Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

OOLABOO
Nutricosmedicals | Truffle Indulgence

Het truffle indulgence program is ons meest luxueuze systeem met een extreem hoogwaardige samensmelting van truffel en Uttwiller Spätlauber (een oude Zwitserse appelsoort).

Filter
OOLABOO truffle indulgence mask 50ml
truffle indulgence mask  Een zeer rijk en luxe anti-aging gezichtsmasker voor de rijpere huid. Rijk aan een hoogwaardige samenstelling van de meest exclusieve nutriënten: Italiaansw witte truffel, kaviaar, Uttwiler Spätlauber (een Zwitserse appel), hyaluronzuur, olijfolie, karitéboter en macadamia-olie. De voordelen van truffle indulgence mask Beschermt de huidstamcellen Weerstand tegen schadlijke invloeden van buitenaf Verhoging van de dichtheid en elasticiteit van de huid Vermindering van zelfs de diepe rimpels. Zo gebruik je truffle indulgence mask Royaal aanbrengen op een schone huid (gezicht, hals en decolleté) en zachtjes inmasseren. 10 minuten laten inwerken en met lauw/warm water verwijderen.  
€ 82,00
OOLABOO truffle indulgence once a day dose 30cap.
truffle indulgence once a day Een actief en natuurlijk cosmetisch anti-aging supplement voor de rijpere huid. De voordelen van truffle indulgence once a day Actieve antioxidanten die de huid beschermen tegen huidveroudering Stimuleert collageen en elastine in de huid Beschermt de huid maximaal tegen beschadiging door uv-straling Zo gebruik je truffle indulgence once a day 1x daags 1 capsule vóór het ontbijt met ruim water innemen. Niet meer dan 3 capsules per dag innemen. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gevarieerde voeding. Op een koele, droge plaats, buiten het bereik van kinderen, bewaren. Combineer samen met de andere Oolaboo-cosmeceuticals voor het beste resultaat. Bij gebruik van antistollingsmedicatie (zoals warfarine en coumarine) voor gebruik overleggen met je behandelend arts of trombosedienst. Kan gerust gebruikt worden tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.
€ 77,00
OOLABOO truffle indulgence eye cream 15ml
truffle indulgence eye cream Een oogcontourcrème op basis van o.a. hyaluronzuur, schizophyllan en de nieuwste ontwikkeling in stamceltechnologie: PhytoCellTec ™ Argan, voor de rijpere huid of een droge en gevoelige huid rondom de ogen. De voordelen van truffle indulgence eye cream Vitaliseert de huidstamcellen Gezwollen ogen, donkere kringen en fijne lijntjes verminderen zichtbaar Hydraterende crème is fijn in gebruik en voorkomt 'trekkerig'gevoel Gaat veroudering tegen. Zo gebruik je truffle indulgence eye cream Dagelijks (’s ochtends en ’s avonds) een kleine hoeveelheid product met kloppende bewegingen rond de ogen aanbrengen en zachtjes deppen met de vingertoppen totdat het product volledig geabsorbeerd is.    
€ 47,25
OOLABOO truffle indulgence face cream 50ml
truffle indulgence face cream Een zeer luxueuze gezichtscrème met een zeer actieve en rijke samenstelling, boordevol voedende werkstoffen, aanbevolen als anti-aging crème voor de rijpere huid, voor iedereen van 40 jaar en ouder. Rijk aan witte truffel, parelpoeder, biodine V, tomaatextract, olijfolie, karitéboter, macadamia-olie en monnikenpeper.  De voordelen van truffle indulgence face cream Hydrateert Beschermt de huidstamcellen en helpt hun weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf te versterken. Goede doorbloeding Beschermt tegen ouderdomsvlekken Geschikt voor alle huidtypes Zo gebruik je truffle indulgence face cream Aanbrengen op een schone huid (gezicht, hals en decolleté) en inmasseren tot het product volledig opgenomen is.    
€ 87,50

Truffle Indulgence

Het truffle indulgence program is ons meest luxueuze systeem met een extreem hoogwaardige samensmelting van truffel en Uttwiller Spätlauber (een oude Zwitserse appelsoort). Dit systeem bevat de stamcellen van de Uttwiller Spätlauber, Oolaboo gebruikt de stamcellen van deze groene appel om de huid te beschermen en hun weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf te versterken.