Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Wat je moet weten over SkinCeuticals

De missie van SkinCeuticals is om de gezondheid van de huid te verbeteren. Met dit doel als leidraad - biedt SkinCeuticals geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap!

SkinCeuticals is een product dat in samenwerking met de wetenschap is ontwikkeld om de huid te verbeteren en te beschermen. De oprichter van SkinCeuticals, Dr. Sheldon Pinnell, was naast zijn beroep als hoogleraar dermatologie aan een particuliere onderzoeksuniversiteit in Durham, ook de oprichter van SkinResearch en de medeoprichter van FibroGen. Zijn baanbrekende onderzoeken naar de oorzaken van huidschade en het actief behandelen daarvan met behulp van antioxidanten, zijn gepubliceerd in vooraanstaande wetenschappelijke magazines. De onderzoeken van Dr. Sheldon Pinnell waren vooral gericht op de opname en werking van antioxidanten in de huid, het beschermen van de huid tegen de schadelijke invloed van de zon en het tegengaan van huidveroudering. De uitkomsten van deze onderzoeken zijn vervolgens omgezet in geavanceerde producten die zowel door de professional als gewoon thuis gebruikt kunnen worden.

De filosofie van SkinCeuticals in drie stappen

Een goede dagelijkse routine in de huidverzorging is belangrijk voor iedereen die huidschade wil voorkomen. Daarom heeft SkinCeuticals haar producten in drie verschillende categorieën verdeeld. Huidschade voorkomen, bestaande huidproblemen behandelen en de huid actief beschermen.

SkinCeuticals Prevent

De producten van SkinCeuticals die vallen onder het preventief voorkomen van huidproblemen zijn serums. Deze producten neutraliseren schadelijke invloeden van buitenaf en werken actief tegen een vale teint, donkere kringen, hyperpigmentatie en meer.

SkinCeuticals Correct

Met deze producten worden bestaande huidproblemen actief aangepakt zodat de huid de kans krijgt om te herstellen. In deze serie vinden we daarom naast crèmes ook serums en lichte emulsies om de huid te behandelen en te corrigeren.

SkinCeuticals Protect

De huid beschermen tegen de schadelijk invloed van de zon gaat verder dan alleen maar zonnebrand voorkomen. UVA/UVB stralen versnellen immers het proces van huidveroudering en zijn tevens een belangrijke oorzaak van hyperpigmentatie en huidkanker. In het assortiment van SkinCeuticals vinden we crèmes en fluïdes die makkelijk uitsmeren, de huid goed beschermen en heerlijk zacht laten aanvoelen.

Aanvullende producten

SkinCeuticals Cleansers

De reinigende ingrediënten in de cleansers van SkinCeuticals zijn uitvoerig getest. Ze reinigen grondig maar zacht, en laten de huid schoon en fris aanvoelen.

SkinCeuticals Moisturizers

SkinCeuticals combineert het gebruik van een heerlijke hydraterende dagcrème altijd met een serum. Na het reinigen van de huid met een cleanser wordt eerst het serum aangebracht, en daaroverheen de dagelijkse vochtinbrengende moisturizer.

Het Cosmeticahuis

SkinCeuticals en andere wetenschappelijk onderzochte productlijnen zoals Image Skincare, Dermalogica, hannah, Mesoestetic, Neoderma en Cenzaa helpen ons om bestaande huidproblemen op de best mogelijke manier te behandelen. De huid weer laten stralen zien wij als onze roeping. Heb je last van een huidprobleem zoals schade door de zon, rimpels of donkere wallen, en ben je benieuwd wat het merk SkinCeuticals voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, maar het is ook mogelijk om een huidanalyse te laten doen door het zorgvuldig invullen van ons formulier ‘Huidadvies op maat’. Een foto van het huidprobleem meesturen is mogelijk en vertelt ons iets meer over de conditie van je huid. De verschillende producten van SkinCeuticals werken het beste als ze in de juiste volgorde en combinatie worden gebruikt. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.