Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Vavin Dry Skin 

De huidverzorgingsproducten in de serie Dry Skin van Vavin zijn geschikt voor de droge huid. 

Filter
-11%
Vavin Pre & Post Treatment Set - Dry Skin
Vavin Pre & Post Treatment Set - Dry Skin Ervaar jij dat je een droge huid hebt en wil je ervoor zorgen dat jouw huid een gezonde conditie heeft? Dan is de Vavin Pre & Post Treatment Set - Dry Skin dé geschikte set voor jou en helpt jouw huid ter voorbereiding op een intensieve behandeling én als nazorg om de huid optimaal te laten herstellen. De Vavin Pre & Post Treatment Set - Dry Skin bevat: Vavin Balancing Cleanser - Dry Skin 170mlDeze uiterst milde reinigingsmelk voor de droge huid verwijdert vuil en make-up effectief, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Vavin Restoring Day Cream - Dry Skin 50mlDagcrème met onder andere hyaluronzuur en panthenol om de natuurlijke weerstand van de huid een boost te geven. De crème beschermt bovendien tegen schade van vrije radicalen en bevat de natuurlijke UVA-filter Pongamol. Vavin Soothing Night Cream - Dry Skin 50mlNachtcrème die de huidbarrière versterkt, zorgt voor een goede vochtbalans en de natuurlijke weerstand van de huid een boost geeft. Vavin Protecting UV Cream SPF30 - Dry Skin 50mlDoor de combinatie van een minerale UV-filter en een natuurlijke UVA-filter, kun je met de Protecting UV Cream SPF30 rekenen op goede bescherming van je huid. Door de toevoeging van inuline, een natuurlijke suiker, wordt het huidmicrobioom in stand gehouden. Hierdoor zorgt deze zonbescherming niet alleen voor een beschermde huid, maar ook voor een gezonde huidconditie. Zo gebruik je de Pre & Post Treatment Set - Dry Skin Stap 1: Maak je gezicht nat met lauwwarm water. Masseer vervolgens de cleanser gedurende een minuut met ronddraaiende bewegingen in. Verwijder de cleanser met lauwwarm water. Stap 2: Breng na het reinigen de crème aan op een droog gezicht. In de ochtend is dat de Restoring Day Cream. In de avond de Soothing Night Cream. Gebruik beide crèmes bij voorkeur in combinatie met een serum voor de meest optimale combinatie van werkstoffen.  Stap 3: Breng overdag, na de Restoring Day Cream, de Protecting UV Cream SPF30 aan op een droog gezicht. Tip: vul deze set aan met de Vavin Nourishing Booster - Dry Skin 30ml. Deze booster bestaat alleen uit het pure ingrediënt ceramidone, dat je droge huid beschermt tegen vochtverlies. Huidtype Geschikt voor de droge huid.
€ 155,00 van € 174,50
Vavin Soothing Night Cream - Dry Skin 50ml
Vavin Soothing Night Cream - Dry Skin De Vavin producten zijn ontwikkeld voor een gezonde huidconditie. Hierbij is het opbouwen van de barrièrefunctie van de huid, het boosten van de natuurlijke weerstand en het in stand houden van het huidmicrobioom essentieel. En deze nachtcrème, met onder andere een mix van natuurlijke vetten en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, helpt daar precies bij. De voordelen van Vavin Soothing Night Cream - Dry Skin Versterkt de huidbarrière; Zorgt voor een goede vochtbalans; Bevat krachtige ingrediënten met een bewezen huidverbeterende werking.  Zo gebruik je Vavin Soothing Night Cream - Dry Skin Breng de nachtcrème na het reinigen van je huid aan op een droog gezicht; Gebruik de Soothing Night Cream bij voorkeur in combinatie met een serum, voor de meest optimale combinatie van werkstoffen.  Tip Gebruik in de winter de Soothing Night Cream ook gerust een keer overdag. Meng een pompje Soothing Night Cream met een pompje Restoring Day Cream en breng dit aan op het gelaat en hals. Juist in perioden van kou, wind en een droge omgevingslucht is het van belang de bovenste huidlaag te beschermen door te smeren met extra vetten en hydratanten. Ingrediënt in de spotlight: centella asiatica Dit effectieve bestanddeel, van een plant uit Madagaskar, stimuleert huidcelvernieuwing en verbetert de doorbloeding van de huid. Ook de elasticiteit van de huid krijgt een ware boost door centella asiatica, een effect dat wetenschappelijk is bewezen. Deze variant van de Soothing Night Cream bestaat voor 28% aan natuurlijke vetten en is daarmee geschikt voor de droge huid.
€ 55,00
Vavin Balancing Cleanser - Dry Skin 170ml
Vavin Balancing Cleanser - Dry Skin Deze uiterst milde reinigingsmelk voor de droge huid verwijdert vuil en make-up effectief, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Vooral dit laatste aspect is ontzettend belangrijk. Als je namelijk met agressieve ingrediënten de huid reinigt, gun je het in feite nooit de kans om in balans te komen. Wist je dat tweedagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Zo begin je 's ochtends en 's avonds met een schone lei en worden de producten die je daarna aanbrengt beter opgenomen. De voordelen van Vavin Balancing Cleanser - Dry Skin Milde reinigingsmelk voor de droge huid Verwijdert vuil en make-up Tast de natuurlijke huidbarrière niet aan  Zo gebruik je Vavin Balancing Cleanser - Dry Skin Maak je huid nat met lauwwarm water. Masseer vervolgens gedurende een minuut met ronddraaiende bewegingen 2 pompjes het product in. Verwijder met lauwwarm water. Gebruik 's ochtends en 's avonds
€ 35,00
Vavin Restoring Day Cream - Dry Skin 50ml
Vavin Restoring Day Cream - Dry Skin Een gezonde huidconditie is het doel van ieder Vavin product. Hierbij staan het opbouwen van de barrièrefunctie van de huid, het boosten van de natuurlijke weerstand en het in stand houden van het huidmicrobioom centraal. Deze dagcrème, met onder andere hyaluronzuur, panthenol en jojoba-olie, ondersteunt de huid hierbij. De crème beschermt bovendien tegen schade van vrije radicalen en bevat de natuurlijke UVA-filter Pongamol. Deze variant van de Restoring Day Cream bestaat voor 23% aan natuurlijke vetten en is daarmee geschikt voor de droge huid. De voordelen van Vavin Restoring Day Cream - Dry Skin Kalmerende dagcrème die huidbarrière versterkt Bevat een natuurlijke UVA-filter Voor de droge huid  gezicht.  Zo gebruik je Vavin Restoring Day Cream - Dry Skin Breng de dagcrème na het reinigen van je huid aan op een droog Gebruik de Restoring Day Cream bij voorkeur in combinatie met een serum, voor de meest optimale combinatie van werkstoffen.  Tip Deze dagcrème is een ware oppepper voor je huid! Natuurlijke suikers in de Restoring Day Cream stimuleren de werking van de bijzondere Langerhans cel. Deze cellen in de opperhuid sturen signalen naar de collageenvezels om zo de aanmaak van collageen, dat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid, te stimuleren. Ingrediënt in de spotlight: Biosaccharide Gum-1 Het herstel van de huidbarrière is essentieel voor de vermindering van huidirritaties. De hydraterende en kalmerende werking van Biosaccharide gum-1 draagt hier succesvol aan bij. Zo is in klinische studies aangetoond dat dit bestanddeel al na 5 minuten een kalmerende werking heeft op een gevoelige en reactieve huid.
€ 55,00
Vavin Nourishing Booster - Dry Skin 30ml
Vavin Nourishing Booster - Dry Skin Als je ouder wordt, daalt de vorming van huideigen vetstoffen. Vavin Nourishing Booster bestaat alleen uit het pure ingrediënt ceramidone, dat je droge huid beschermt tegen vochtverlies. Deze booster is een 100% puur product zonder andere toevoegingen, waardoor dit product bijzonder geschikt is voor de gevoelige huid en de huid die uit balans is. De voordelen van Vavin Nourishing Booster - Dry Skin Bestaat uit het pure ingrediënt ceramidone Herstelt de vetbalans van de huidbarrière Beschermt de droge huid tegen vochtverlies Zo gebruik je Vavin Nourishing Booster - Dry Skin Meng een aantal druppels van de Nourishing Booster met een dag- of nachtcrème Breng na het reinigen aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Tip De Nourishing Booster is bijzonder geschikt voor gebruik in de winterperiode, aangezien in deze tijd van het jaar vochtverlies sneller optreedt. Ingrediënt in de spotlight: ceramidone Ceramidone is een vet dat qua structuur en werking gelijk is aan ceramiden in de huid. Ceramiden zijn een van de belangrijkste onderdelen van de huidbarrière en zorgen voor bescherming. Onder invloed van veroudering, hormonale factoren en seizoensgebonden factoren vermindert de vorming van huideigen ceramiden. Met het cosmetica-ingrediënt ceramidone wordt de huideigen vorming van ceramiden gestimuleerd. Door de speciale structuur van ceramidone wordt deze goed opgenomen door de huid en de huidbarrière versterkt waardoor vochtverlies vanuit de huid wordt voorkomen. Dit ingrediënt is bijzonder geschikt voor de droge huid.
€ 69,00
Vavin Protecting UV Cream SPF 30 - Dry Skin 50ml
Vavin Protecting UV Cream SPF 30 - Dry Skin Het is essentieel om je huid te beschermen wanneer je deze blootstelt aan de zon. De schadelijke UV-straling kan namelijk zorgen voor flinke schade aan je huid. Door de combinatie van een minerale UV-filter en een natuurlijke UVA-filter, kun je met de Protecting UV Cream SPF 30 rekenen op goede bescherming van je huid. Door de toevoeging van inuline, een natuurlijke suiker, wordt het huidmicrobioom in stand gehouden. Hierdoor zorgt deze zonbescherming niet alleen voor een beschermde huid, maar ook voor een gezonde huidconditie. Dit zonnebrandproduct is bovendien vrij van siliconen, micro-plastics, uitdrogende alcoholen, parfum en irriterende emulgatoren en conserveringsstoffen. Daarnaast is het vriendelijk voor het koraal (reef safe). De voordelen van Vavin Protecting UV Cream SPF 30 - Dry Skin Beschermt de huid tegen UV-straling Versterkt de huideigen weerstand tegen de zon Bevat minerale en natuurlijke filters en vitamine E Zo gebruik je Vavin Protecting UV Cream SPF 30 - Dry Skin Breng de crème na het reinigen van je huid aan op een droog gezicht. Gebruik de Protecting UV Cream SPF 30 bij voorkeur in combinatie met een serum, voor de meest optimale combinatie van werkstoffen. Tip Geef je huid een boost en voeg een serum of booster toe aan je huidverzorgingsroutine. Ingrediënt in de spotlight: zinkoxide Zinkoxide is een minerale UV-filter die UV-licht weerkaatst en je huid beschermt tegen zowel UVA- als UVB-licht. Uit onderzoek blijkt dat zinkoxide niet zorgt voor huidirritaties of hormoonverstoringen. Bovendien zijn er geen schadelijke effecten voor het milieu, zoals aantasting van het koraalrif, bekend van zinkoxide. Goed voor je huid én de omgeving dus.
€ 29,50