Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Vavin
Normal Skin

De huidverzorgingsproducten in de serie Normal Skin van Vavin zijn geschikt voor de normale huid. 

Filter
Vavin Soothing Night Cream - Normal Skin 50ml
Vavin Soothing Night Cream - Normal Skin De Vavin producten zijn ontwikkeld voor een gezonde huidconditie. Hierbij is het opbouwen van de barrièrefunctie van de huid, het boosten van de natuurlijke weerstand en het in stand houden van het huidmicrobioom essentieel. En deze nachtcrème, met onder andere een mix van natuurlijke vetten en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, helpt daar precies bij. De voordelen van Vavin Soothing Night Cream - Normal Skin Versterkt de huidbarrière Zorgt voor een goede vochtbalans Bevat krachtige ingrediënten met een bewezen huidverbeterende werking  Zo gebruik je Vavin Soothing Night Cream - Normal Skin  Breng de nachtcrème na het reinigen van je huid aan op een droog gezicht. Gebruik de Soothing Night Cream bij voorkeur in combinatie met een serum, voor de meest optimale combinatie van werkstoffen.  Tip Gebruik in de winter de Soothing Night Cream ook gerust een keer overdag. Meng een pompje Soothing Night Cream met een pompje Restoring Day Cream en breng dit aan op het gelaat en hals. Juist in perioden van kou, wind en een droge omgevingslucht is het van belang de bovenste huidlaag te beschermen door te smeren met extra vetten en hydratanten. Ingrediënt in de spotlight: centella asiatica Dit effectieve bestanddeel, van een plant uit Madagaskar, stimuleert huidcelvernieuwing en verbetert de doorbloeding van de huid. Ook de elasticiteit van de huid krijgt een ware boost door centella asiatica, een effect dat wetenschappelijk is bewezen. Deze variant van de Soothing Night Cream bestaat voor 22% aan natuurlijke vetten en is daarmee geschikt voor de normale huid.
€ 55,00
Vavin Restoring Day Cream - Normal Skin 50ml
Vavin Restoring Day Cream - Normal Skin Een gezonde huidconditie is het doel van ieder Vavin product. Hierbij staan het opbouwen van de barrièrefunctie van de huid, het boosten van de natuurlijke weerstand en het in stand houden van het huidmicrobioom centraal. Deze dagcrème, met onder andere hyaluronzuur, panthenol jojoba-olie, ondersteunt de huid hierbij. De crème beschermt bovendien tegen schade van vrije radicalen en bevat de natuurlijke UVA-filter Pongamol. Deze variant van de Restoring Day Cream bestaat voor 17% aan natuurlijke vetten en is daarmee geschikt voor de normale huid. De voordelen van Vavin Restoring Day Cream - Normal Skin Kalmerende dagcrème die huidbarrière versterkt Bevat een natuurlijke UVA-filter Voor de normale huid  Zo gebruik je Vavin Restoring Day Cream - Normal Skin Breng de dagcrème na het reinigen van je huid aan op een droog gezicht. Gebruik de Restoring Day Cream bij voorkeur in combinatie met een serum, voor de meest optimale combinatie van werkstoffen. Ingrediënt in de spotlight: Biosaccharide Gum-1 Het herstel van de huidbarrière is essentieel voor de vermindering van huidirritaties. De hydraterende en kalmerende werking van Biosaccharide gum-1 draagt hier succesvol aan bij. Zo is in klinische studies aangetoond dat dit bestanddeel al na 5 minuten een kalmerende werking heeft op een gevoelige en reactieve huid.
€ 55,00
Vavin Protecting UV Cream SPF 30 - Normal Skin 50ml
Vavin Protecting UV Cream SPF 30 - Normal Skin Het is essentieel om je huid te beschermen wanneer je deze blootstelt aan de zon. De schadelijke UV-straling kan namelijk zorgen voor flinke schade aan je huid. Door de combinatie van een minerale UV-filter en een natuurlijke UVA-filter, kun je met de Protecting UV Cream SPF 30 rekenen op goede bescherming van je huid. Door de toevoeging van inuline, een natuurlijke suiker, wordt het huidmicrobioom in stand gehouden. Hierdoor zorgt deze zonbescherming niet alleen voor een beschermde huid, maar ook voor een gezonde huidconditie. Dit zonnebrandproduct is bovendien vrij van siliconen, micro-plastics, uitdrogende alcoholen, parfum en irriterende emulgatoren en conserveringsstoffen. Daarnaast is het vriendelijk voor het koraal (reef safe). De voordelen van Vavin Protecting UV Cream SPF 30 - Normal Skin Beschermt de huid tegen UV-straling Versterkt de huideigen weerstand tegen de zon Bevat minerale en natuurlijke filters en vitamine E Zo gebruik je Vavin Protecting UV Cream SPF 30 - Normal Skin Breng de crème na het reinigen van je huid aan op een droog gezicht. Gebruik de Protecting UV Cream SPF 30 bij voorkeur in combinatie met een serum, voor de meest optimale combinatie van werkstoffen. Tip Geef je huid een boost en voeg een serum of booster toe aan je huidverzorgingsroutine. Ingrediënt in de spotlight: zinkoxide Zinkoxide is een minerale UV-filter die UV-licht weerkaatst en je huid beschermt tegen zowel UVA- als UVB-licht. Uit onderzoek blijkt dat zinkoxide niet zorgt voor huidirritaties of hormoonverstoringen. Bovendien zijn er geen schadelijke effecten voor het milieu, zoals aantasting van het koraalrif, bekend van zinkoxide. Goed voor je huid én de omgeving dus.
€ 29,50
Vavin Balancing Cleanser - Normal Skin 170ml
Vavin Balancing Cleanser - Normal Skin Deze uiterst milde reinigingsmelk voor de normale huid verwijdert vuil en make-up effectief, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Vooral dit laatste aspect is ontzettend belangrijk. Als je namelijk met agressieve ingrediënten de huid reinigt, gun je het in feite nooit de kans om in balans te komen.  Wist je dat tweedagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Zo begin je 's ochtends en 's avonds met een schone lei en worden de producten die je daarna aanbrengt beter opgenomen. De voordelen van Vavin Balancing Cleanser - Normal Skin Milde reinigingsmelk voor de normale huid Verwijdert vuil en make-up Tast de natuurlijke huidbarrière niet aan  Zo gebruik je Vavin Balancing Cleanser - Normal Skin Maak je huid nat met lauwwarm water. Masseer vervolgens gedurende een minuut met ronddraaiende bewegingen 2 pompjes het product in. Verwijder met lauwwarm water. Gebruik 's ochtends en 's avonds
€ 35,00
-11%
Vavin Pre & Post Treatment Set - Normal Skin
Vavin Pre & Post Treatment Set - Normal Skin Wil je jouw huid in optimale conditie krijgen? Dan is de Vavin Pre & Post Treatment Set - Normal Skin dé geschikte set voor jou. Deze set helpt jouw huid ter voorbereiding op een intensieve behandeling én als nazorg om de huid optimaal te laten herstellen. De Vavin Pre & Post Treatment Set - Normal Skin bevat: Vavin Balancing Cleanser - Normal Skin 170mlDeze uiterst milde reinigingsmelk voor de normale huid verwijdert vuil en make-up effectief, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Vavin Restoring Day Cream - Normal Skin 50mlDagcrème met onder andere hyaluronzuur en panthenol om de natuurlijke weerstand van de huid een boost te geven. De crème beschermt bovendien tegen schade van vrije radicalen en bevat de natuurlijke UVA-filter Pongamol. Vavin Soothing Night Cream - Normal Skin 50mlNachtcrème die de huidbarrière versterkt, zorgt voor een goede vochtbalans en de natuurlijke weerstand van de huid een boost geeft. Vavin Protecting UV Cream SPF30 - Normal Skin 50mlDoor de combinatie van een minerale UV-filter en een natuurlijke UVA-filter, kun je met de Protecting UV Cream SPF30 rekenen op goede bescherming van je huid. Door de toevoeging van inuline, een natuurlijke suiker, wordt het huidmicrobioom in stand gehouden. Hierdoor zorgt deze zonbescherming niet alleen voor een beschermde huid, maar ook voor een gezonde huidconditie. Zo gebruik je de Pre & Post Treatment Set - Normal Skin Stap 1: Maak je gezicht nat met lauwwarm water. Masseer vervolgens de cleanser gedurende een minuut met ronddraaiende bewegingen in. Verwijder de cleanser met lauwwarm water. Stap 2: Breng na het reinigen de crème aan op een droog gezicht. In de ochtend is dat de Restoring Day Cream. In de avond de Soothing Night Cream. Gebruik beide crèmes bij voorkeur in combinatie met een serum voor de meest optimale combinatie van werkstoffen.  Stap 3: Breng overdag, na de Restoring Day Cream, de Protecting UV Cream SPF30 aan op een droog gezicht. Tip: vul deze set aan met een serum voor de meest optimale combinatie van werkstoffen. Huidtype Geschikt voor de normale huid.
€ 155,00 van € 174,50