Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Murad
Hydration

Murad Hydration lijn bevat een uitgebreide serie producten voor de gevoelige, droge en vochtarme huid. Deze lijn is te herkennen aan de cyclaamkleurige verpakking en bevat behalve moisturizers ook een peeling en specifieke huidreinigende producten.

Murad Hydration

De producten uit de Murad Hydration-lijn zijn geschikt voor de gevoelige huid. Deze lijn is te herkennen aan de cyclaamkleurige verpakking. Deze complete lijn bevat naast moisturizers, ook een peeling en specifieke huidreinigende producten. Alles om jouw gevoelige huid te verzorgen. 

Ga voor hydratatie

Elk huidtype heeft hydratatie nodig, zelfs vette huidtypes. Waarom? Omdat hydratatie helpt bij uitdroging, een huidaandoening die iedereen kan ervaren, ongeacht de olieproductie. Murad heeft een hydratatie product voor elk huidtype, van hydraterende gezichtscrèmes tot hydraterende gezichtsserums voor een ouder wordende huid, een vette huid, lijntjes en rimpels en een huid die vatbaar is voor puistjes.

Ondersteun jouw huid met Murad Hydration

De Murad Hydration producten helpen de natuurlijke vochtinbrengende factor- en de beschermende barrière van de huid te ondersteunen, terwijl ze extra voordelen bieden zoals oliecontrole, het opruimen van puistjes of minder zichtbare lijntjes en rimpels. Hydraterende gezichtscrèmes en moisturizers zijn niet de enige manier om de huid te hydrateren.

Daarom biedt de Murad Hydration lijn producten die perfect zijn om alleen te dragen als je lichtgewicht hydratatie of laagjes nodig hebt om vocht vast te houden. Breng gezichtscrèmes 's morgens en 's avonds aan na reiniging, toning en gebruik van een serum. Murad heeft zelfs hydraterende gezichtscrèmes met SPF om in één stap te helpen hydrateren en beschermen.