Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Murad Multi Vitamin

Bestrijd huidveroudering met Murad Multi Vitamin. Een krachtige huidolie met zes belangrijke vitamines die jouw huid laat stralen.

Filter
Murad Multi-Vitamin Infusion Oil 30ml
Murad Multi-Vitamin Infusion Oil Murad Multi-Vitamin Infusion Oil is een olie en bevat 6 belangrijke vitamines, A tot en met F en helpt de huid in balans te houden voor een gezonde en levendige gloed. Gericht zijn op het bestrijden van de tekenen van huidveroudering; stimuleren van hydratatie, de huid verhelderen en verdedigen tegen vrije radicalen voor een jonger ogende teint. Een vederlichte formule die snel intrekt, voor een onmiddellijke dosis glow. Deze droge olie werkt als een trechter, je serum en crème worden dieper in de huid getransporteerd waardoor deze een beter werking hebben. Geschikt voor iedere huid en huidprobleem. Effect is na een paar dagen al zichtbaar! De voordelen van de Multi-Vitamin Infusion Oil Vitamine A minimaliseert zichtbaar en snel lijntjes en rimpels, maakt de teint egaler en geeft de uitstraling van de huid een boost. Vitamine B helpt talg in evenwicht te brengen terwijl het de huid kalmeert. Vitamine C verheldert de huid, egaliseert de teint en beschermt tegen schade aangebracht door vrije radicalen. Vitamine D verbetert de barrièrefunctie van de huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Vitamine E biedt bescherming door middel van antioxidanten, tegen schade die veroorzaakt is door invloeden van buitenaf. Vitamine F bevat essentiële vetzuren en lipiden die de barrièrefunctie van de huid verbeteren. Zo gebruik je de Multi-Vitamin Infusion Oil Breng 's avonds en 's ochtends een dunne laag aan op het gezicht, nek en decolleté. Reinig eerst je gezicht breng dan je serum aan en dan de Murad Multi-Vitamin Infusion Oil. Gebruik Murad zonnebescherming gedurende de dag.
€ 95,00

Murad Multi Vitamin

De Murad Multi Vitamin bevat zes belangrijke vitamines, A tot en met F, die helpen de huid in balans te houden voor een gezonde en levendige gloed. Deze vitamines zijn erop gericht de tekenen van huidveroudering te bestrijden, hydratatie te stimuleren, de huid te verhelderen en te verdedigen tegen vrije radicalen voor een jonger ogende teint. 

De voordelen van de vitamines in de Murad Multi Vitamin

  • Vitamine A: minimaliseert zichtbaar en snel lijntjes en fijne rimpels, maakt de teint egaler en geeft de uitstraling van de huid een boost;
  • Vitamine B: helpt talg in evenwicht te brengen terwijl het de huid kalmeert;
  • Vitamine C: verheldert de huid, egaliseert de teint en beschermt tegen schade aangebracht door vrije radicalen;
  • Vitamine D: verbetert de barrièrefunctie van de huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf;
  • Vitamine E: biedt bescherming door middel van antioxidanten tegen schade die is veroorzaakt door invloeden van buitenaf;
  • Vitamine F: bevat essentiële vetzuren en lipiden die de barrièrefunctie van de huid verbeteren.