Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Skin Care Accessoires

Filter
OOLABOO gemstone beauty roller Jade
gemstone beauty roller Jade Een gemstone beauty roller van jade (natural Xinyi jade) in zwarte pouch. De voordelen van gemstone beauty roller Jade Jade is een prachtig groen mineraal dat helpt bij het elimineren van gifstoffen en overtollig vocht.  Het is geweldig voor het verminderen van wallen en donkere kringen.  Jade kan de huidelasticiteit verbeteren en de fijne lijntjes verminderen. Het geeft je bloedsomloop een boost en bevordert een stralende huidteint. Jade kan zelfs grove poriën verfijnen. Uit wetenschappelijk onderzoek van de Chiba University in Japan is gebleken dat jade een natuurlijke transmitter van infraroodlicht is in dezelfde golflengte als het menselijk lichaam. De steen is dus in staat om de huid iets op te warmen en zodoende de bloedcirculatie een boost te geven.  Het ontspant de spierspanning in het gezicht en helpt producten beter te absorberen.Zo gebruik je gemstone beauty roller Jade Door de rollende beweging stimuleer je veel. Zo help je de lymfedrainage op gang, produceert de huid meer collageen, verbetert de bloedcirculatie en help je toxines verwijderen. De kleine kant van de jade roller vermindert donkere kringen en wallen. Je huidskleur én textuur worden verbeterd door het rollen en masseren. Omdat je jezelf met de jade roller iedere dag een mini bindweefselmassage geeft, helpt het op termijn fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Maak de roller na gebruik schoon met een nat doekje. Laat het aan de lucht drogen. Xinyi jade komt uit de mijnen in Xinyi in de Chinese provincie Guangdong.  
€ 27,50
OOLABOO gemstone beauty roller Amethist
gemstone beauty roller Amethist Een gemstone beauty roller van amethist (afkomstig uit Zuid-Afrika) in zwarte pouch. De voordelen van gemstone beauty roller Amethist Amethist heeft een detoxifiërende en zuiverde werking op onze huid. Ideaal voor het aanpakken van acne.  Stimuleert de fibroblasten tot collageenproductie. Het is uitstekend voor anti-aging doeleinden en kan behulpzaam zijn bij het verminderen van littekens of striae.  Stimuleert de fibroblasten tot collageenproductie. Het is uitstekend voor anti-aging doeleinden en kan behulpzaam zijn bij het verminderen van littekens of striae.  Als je last heb van puistjes of andere onzuiverheden, heeft amethist daarop een genezend en verzachtend effect. Zo gebruik je gemstone beauty roller Amethist Door de rollende beweging stimuleer je veel. Zo help je de lymfedrainage op gang, produceert de huid meer collageen, verbetert de bloedcirculatie en help je toxines verwijderen. De kleine kant van de jade roller vermindert donkere kringen en wallen. Je huidskleur én textuur worden verbeterd door het rollen en masseren. Omdat je jezelf met de jade roller iedere dag een mini bindweefselmassage geeft, helpt het op termijn fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Maak de roller na gebruik schoon met een nat doekje. Laat het aan de lucht drogen.
€ 49,50
OOLABOO gemstone beauty roller Rose Quartz
gemstone beauty roller Rose Quartz   Een gemstone beauty roller in rose quartz (afkomstig uit Zuid-Afrika) in zwarte pouch. De voordelen van gemstone beauty roller Rose Quartz Rozenkwarts verbetert de bloedcirculatie en kalmeert je huid: ideaal als je last hebt van geïrriteerde of rode plekjes. Het ondersteunt de regeneratie van de gevoelige huid met rosacea symptomen.  Rozekwarts geneest klachten die veroorzaakt worden door stress, met name huidklachten zoals eczeem.  Rozenkwarts heeft door zijn hoge gehalte siliciumdioxide ook een verjongend effect op de huid. Door regelmatig met rozenkwarts over de huid te rollen, wordt deze strak en ontstaat er een stralend huidresultaat. Zo gebruik je gemstone beauty roller Rose Quartz Door de rollende beweging stimuleer je veel. Zo help je de lymfedrainage op gang, produceert de huid meer collageen, verbetert de bloedcirculatie en help je toxines verwijderen. De kleine kant van de jade roller vermindert donkere kringen en wallen. Je huidskleur én textuur worden verbeterd door het rollen en masseren. Omdat je jezelf met de jade roller iedere dag een mini bindweefselmassage geeft, helpt het op termijn fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Maak de roller na gebruik schoon met een nat doekje. Laat het aan de lucht drogen.
€ 38,50

Skin Care Accessoires