Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Cenzaa 6-stappenplan

In 6 stappen naar maximale huidverbetering. Dat kan met het unieke en eenvoudige 6-stappenplan van Cenzaa voor thuisverzorging.

Het optimaal verzorgen van jouw huid hoeft niet ingewikkeld te zijn. Cenzaa heeft daarvoor het unieke 6-stappenplan ontwikkeld waarbij je thuis werkt aan maximale huidverbetering. In deze zes stappen begeleidt Cenzaa jou naar een gezonde en stralende huid. Fun fact: om het jou nog makkelijker te maken, vind je het unieke Cenzaa 6-stappenplan ook op de verpakking van de Cenzaa producten. Zo weet je precies wanneer je welk product moet gebruiken.

Stap 1 | Reinigen

Het reinigen van je gezicht is de eerste én belangrijkste stap binnen het unieke 6-stappenplan van Cenzaa. Een schone huid is namelijk essentieel voor het opbouwen van een gezonde huid. Daarom is het belangrijk om de Cenzaa reinigingsproducten zowel 's ochtends als 's avonds (voor je gaat slapen) te gebruiken.

De reinigingsproducten van Cenzaa, met hoge concentraties cosmeceuticals, hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidatieve en beschermende werking. Een schone huid is voorbereid om de actieve, kostbare werkstoffen uit de producten van Cenzaa dieper in de huid te laten doordringen. De reinigingsproducten van Cenzaa zijn geschikt voor alle huidtypes en zuiveren en reinigen zonder uit te drogen.

Ontdek de reinigingsproducten voor stap 1.

Cenzaa Cenzaa Velvet Creamy Milk 200ml

 

De Cenzaa Velvet Creamy Milk is favoriet als Cenzaa stap 1 reiniging.

Stap 2 | Dieptereiniging

Naast de dagelijkse reiniging van jouw gezicht, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen op jouw huid. Een dieptereiniging is de tweede stap binnen het 6-stappenplan van Cenzaa.

Dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd. Een dieptereiniging zorgt onder andere voor het verfijnen van lijntjes en rimpels, verhelderen van een doffe teint en het egaliseren van littekens. Het stimuleert eveneens celvernieuwing, zodat jouw huid weer een frisse en jonge uitstraling krijgt of dit behoudt. De huid krijgt haar vitaliteit terug en is voorbereid om de actieve werkstoffen van de volgende stappen dieper de huid in te transporteren. 

Ontdek de dieptereinigingsproducten voor stap 2.

Cenzaa Cenzaa Crystal Orange Cleanser 200ml

De Cenzaa Crystal Orange Cleanser is de favoriete Cenzaa dieptereiniger in stap 2.

Stap 3 | Serum

Serums zitten boordevol werkzame stoffen en wordt aanbevolen naast de gewone dagelijkse verzorging. Serums zijn in het bijzonder geschikt om een huidprobleem gericht aan te pakken en de huid snel op te peppen als dat nodig is.

De serums van Cenzaa werken bijzonder doeltreffend en effectief om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken. Door het gebruik van een serum als derde stap van het 6-stappenplan zullen ook andere huidverzorgingsproducten de huid makkelijker stimuleren tot het gewenste huidresultaat. Zo krijgt niet alleen je huid een oppepper, maar boost je gelijk je gehele huidverzorgingslijn. Dankzij de speciale PCN2® formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren. Slechts enkele druppels is voldoende. Complexen van Cenzaa zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

Ontdek alle power serums voor stap 3.

Cenzaa Cenzaa Sweet Power 30ml

Cenzaa Sweet Power is het favoriete power serum in stap 3.

Stap 4 | Gezichtscrème

De vierde stap binnen het 6-stappenplan van Cenzaa is het aanbrengen van een 24-uurs gezichtscrème. De Cenzaa 24-uurs gezichtscrème heeft een ingebouwde klok en werkt drie keer acht uur als je deze twee keer per dag aanbrengt.

Bij Cenzaa gebruiken ze een 2-in-1 gezichtscrème voor dag en nacht. Overdag werkt het beschermend, in de avond ontspannend en ‘s nachts herstellend. De 24-uurs gezichtscrèmes van Cenzaa zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2® werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Alle 24-uurs gezichtscrèmes van Cenzaa bieden door de hoge dosering antioxidanten het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. Bij dagelijks gebruik van de gezichtscrèmes is het resultaat al binnen korte tijd zichtbaar.

Ontdek alle 24-uurs gezichtscrèmes voor stap 4.

Cenzaa Cenzaa Sweet Heaven 50ml

In stap 4 is de 24-uurs gezichtscrème Cenzaa Sweet Heaven favoriet.

Stap 5 | Gezichtsmasker

Het gebruik van het gezichtsmasker van Cenzaa is de vijfde stap binnen het 6-stappenplan. De gezichtsmaskers bieden de perfecte aanvulling die de huid nodig heeft. De gezichtsmaskers van Cenzaa zijn ware vitaminecocktails voor de huid. De huid wordt tijdelijk afgesloten, waardoor vocht en warmte worden vastgehouden en afvalstoffen beter worden verwijderd.

Wij adviseren om drie keer per week een gezichtsmasker aan te brengen op je gezicht. De gezichtsmaskers van Cenzaa kalmeren huidstress en laten een vermoeide huid weer stralen. Wist je dat je onze gezichtsmaskers ook perfect kan inzetten als nachtverzorging? Het gezichtsmasker dringt hierdoor nog dieper in de huid.

Ontdek alle gezichtsmaskers voor stap 5.

Cenzaa Cenzaa Delight Touch 50ml

Het Cenzaa Delight Touch gezichtsmasker is favoriet in stap 5.

Stap 6 | Zonbescherming

UVA- en UVB-straling is een van de belangrijkste oorzaken van versnelde huidveroudering, pigmentvlekken en verkleuringen. UVA-licht speelt ook een belangrijke rol bij de vorming van huidkanker. Als laatste stap binnen het Cenzaa 6-stappenplan bescherm jij jouw huid dagelijks tegen de schadelijke invloeden van de zon. Maak er daarom een gewoonte van om jouw huid te allen tijde te beschermen tegen de zon met een extra filter. Daarom zijn alle Cenzaa gezichtscrèmes en BB creams voorzien van een natuurlijk filter.

Ontdek alle zonbescherming voor stap 6.

Cenzaa Cenzaa Advanced Sun SPF50 200ml

In de laatste stap, stap 6, is de Cenzaa Advanced Sun SPF50 favoriet.

Cenzaa's Disovery Kits

De Discovery Kits van Cenzaa bevatten alle producten die jij nodig hebt om het 6-stappenplan toe te kunnen passen op jouw huid. De Discovery Kit is een kennismakingsset voorzien van zeven krachtig geformuleerde travelsize producten. Het is belangrijk om te weten waar jouw huid behoefte aan heeft en daar je huidverzorging zorgvuldig op af te stemmen. Ontdek en ervaar het met de Discovery Kit van Cenzaa!

Advies

Ben je op zoek naar de meest geschikte producten voor jouw huidtype, - wens of -probleem? Neem dan contact met ons op! Als gecertificeerd Cenzaa Huidexpert helpen wij jou graag aan de juiste Cenzaa producten.