Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE vanaf €39,-

Naïf

Naïf's natuurlijke verzorging bevat alles wat de kwetsbare huid écht nodig heeft.

Naïf Skincare

Ben je op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten voor je baby, kind of jezelf? Bij Het Cosmeticahuis vind je een ruim assortiment Naïf Skincare producten. De producten van Naïf Skincare bevatten geen onnodige toevoegingen, zoals parfum, chemische conserveringsmiddelen, microplastics en harde chemicaliën.

Naïf Skincare bij Het Cosmeticahuis

Het ontstaan van Naïf Skincare

De verzorgingsproducten van Naïf Skincare zijn ontwikkeld door Jochem Hes en Sjoerd Trompetter. Toen zij in 2013 voor het eerst allebei vader werden viel hen op dat babyverzorging boordevol schadelijke ingrediënten. En dat kon niet de bedoeling zijn, want voor je baby wil je natuurlijk alleen het allerbeste. Dus werd Naïf Skincare geboren. Een productlijn met natuurlijke verzorgingsproducten die staan voor betrouwbaarheid en enkel de ingrediënten bevatten die je lichaam echt nodig heeft. Daarnaast streeft Naïf Skincare naar duurzame, 100% gerecyclede verpakkingen.

De verzorgingsproducten van Naïf Skincare

 • Baby & kids verzorging
  De baby- en kinderhuid wil je zo puur en natuurlijk mogelijk houden. Daarom bevat Naïf baby- en kinderverzorging alles wat de kwetsbare huid écht nodig heeft. Je vindt op Het Cosmeticahuis alle baby- en kinderverzorging. Van badolie tot shampoo en van luiercrème tot zonnebrand. Alle Naïf babyproducten zijn allergeen-vrij en bevatten geen synthetische parfum waardoor ze niet prikken in de oogjes en ze zacht zijn voor de (hoofd)huid.

 • Persoonlijke verzorging
  Niet alleen voor de allerkleinste is er natuurlijke verzorging, ook voor jou heeft Naïf Skincare een natuurlijke verzorgingsroutine. De verzorgingsproducten van Naïf Skincare brengen je huidroutine naar een nieuw level met ingrediënten die je huid echt nodig heeft. Je vindt op Het Cosmeticahuis gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en haarverzorging.

 • Zwangerschap
  Tijdens je zwangerschap je huid voeden en verzorgen met ingrediënten die goed zijn voor jou en de baby. Dat kan met de Naïf natuurlijke zwangerschapsproducten. Met een voedende zwangerschapsbalm of ontspannende zwangerschapsolie. 
 • Zonproducten
  Met Naïf Skincare kun je zorgeloos en beschermd de zon in. De natuurlijke zonnebrandcrèmes van Naïf Skincare zijn gemaakt met een natuurlijke Uv-filter en niet schadelijk voor de oceaan. Ontdek Naïf’s assortiment natuurlijke zonproducten: van zonnebrandcrèmes voor lichaam en gezicht tot aftersun.

De voordelen van Naïf Skincare

 • Natuurlijke ingrediënten
 • Zonder microplastics, minerale oliën of siliconen
 • Geschikt voor de meest gevoelige (baby)huid
 • Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
 • 100% vegan en oceaanvriendelijk
 • Dermatologisch getest
 • Aanbevolen door ziekenhuizen, kraamzorg en ouders

Naïf Skincare bij Het Cosmeticahuis

Naïf Skincare is ‘where beauty begins’. Bij Het Cosmeticahuis vinden wij het belangrijk dat er voor iedereen geschikte huidverzorging is. Zo ook voor de allerkleinste. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het juiste product of heb je vragen over een specifiek product? Of heeft je baby last van baby acne of eczeem? Wij geven je graag persoonlijk advies over al onze Naïf Skincare producten. Dit kan telefonisch (0492-729244) of via e-mail (info@hetcosmeticahuis.nl), maar het is ook mogelijk om ons uitgebreide formulier voor een huidanalyse in te vullen.